Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

ベッキー・クルーエル ~ Beckii Cruel

うなぎ丼 ♨ UNAGIDON

sunnuntai 4. huhtikuuta 2010

ベッキー・クルーエル ~ Beckii Cruel

Kun aikaisemmin kerroin japanilaisesta tv-talentista Beckystä (ベッキー), löysin samalla hakusanalla YouTubesta videoita, joissa esiintyikin eri ベッキー, Beckii Cruel.Beckii Cruel, oikealta nimeltään Rebecca Flint, on vuonna 1995 syntynyt, Isle of Manilta kotoisin oleva tyttö, josta tuli YouTube-julkkis Japanissa. Hän on tällä hetkellä Japanin 17. eniten tilatuin käyttäjä YouTubessa. Japanin muusikot-kategoriassa hän on 3. tilatuin.

Beckiistä tuli suosittu Japanin YouTube-piireissä, kun hän lisäsi YouTubeen videon itsestään tanssimassa japanilaisen internet-memen Danjo tahtiin. Tässä kollaasi YouTubeen ladatuista Danjo-tanssivideoista; lisää löytyy vaikka millä mitalla laittamalla hakusanaksi danjo.Yleensä japanilaiset, jotka vastaavia tanssivideoita nettiin laittavat, pysyvät anonyymeinä peittäen kasvonsa. 14-vuotias Beckii latasi oman versionsa kuitenkin omana itsenään:YouTube-suosionsa vuoksi japanilaiset TV-showt alkoivat kutsua Beckiin ohjelmiinsa, ja lopulta hän alkoi levyttää japanilaisia kappaleita ja esittämään tanssejaan Japanissa. Hän levytti ja teki musiikkivideon tietysti Danjoonkin. Biisi käännettiin osittain englanniksi.Nyt videon katsoneena moni on varmaan silleen öö miks toi on suosittu, kun a) ei osaa laulaa b) tanssitaidotkin on aika b-luokkaa. Ei ole nämä edellämainitut taidot tuoneet hänelle julkisuutta, vaan se, että hän on niin söpö! Pienet vaaleat tytöt kun ovat japanilaisen yleisön suosiossa.

Jokin aika sitten Beckii lyöttäytyi yhteen ranskalaisen YouTube-tanssija Sarahin ja brittiläisen Gemman kanssa, ja he julkaisivat pari biisiä nimellä Cruel Angels.Tässä vielä yksi NBC:n tekemä pätkä Beckiistä:Beckiin YouTube-kanava löytyy täältä.

Joo-o, ei kai tässä muu auta kun alkaa lataamaan tanssivideoita YouTubeen, niin fame on taattu! Eikun, onhan mulla siellä jo yksi, mut ei oo famee viel tullu. :-(((


Loppuun vielä jotain vieläkin randomimpaa; Japanissa on tarjolla mahdollisuus suorittaa animetietämyksen sertifikaatti. Ei tartte enää tapella et kuka tietää eniten animesta, kun on sertifikaatti siitä kertomassa! :-D


0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu