Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

日々 ~ days.

うなぎ丼 ♨ UNAGIDON

sunnuntai 21. maaliskuuta 2010

日々 ~ days.

Mun otsikointitaito on aina ollu tosi upee, eiks je. :-D Ei oo kauheesti mielikuvitusta otsikoiden suhteen... ^^; Otsikoista puheenollen, katoin tätä blogia yks päivä Lauran vanhalla koneella ja nuo japaninkieliset osiot noista otsikoista näytti aika mielenkiintoiselta siansaksalta. :-D Toivottavasti ne näkyy suurimmalle osalle oikein... ^^;Perjantain ja lauantain vietin pääasiassa näiden singaporelaisten tyttöjen kanssa. Perjantaina käytiin mökillä saunomassa ja leikkimässä lumessa. Olis vähän saanut olla märempää se lumi, mut kyl me saatiin lumimuumi aikaiseksi! Siitä piti ensin tulla ihan tavallinen lumiukko mut sit tuo pääksi nostettu lumipallo oli niin pitkulainen että Minsi huomautti et Hey, it looks like the ambassador... You know... The ambassador of Finland, Muumi!! - joten siitä tuli sit Muumi. ;-p

Sauna oli kaikille uusi kokemus ja vaikka saunan 80-100 asteen lämpötila aluksi jännittikin, oli fiilis lopulta kuitenkin shok (Singaporessa sanotaan shok sillon kun on hyvä olla). Vain Melissa uskaltautui pyörimään lumihangessa, mutta Minsi ja Jo tulivat kuitenkin lumihankeen kahlaamaan. :-pMökillä sain myös maistaa singaporelaisia namuja, kuivattuja sokeroituja luumuja. Maistui ihan umeboshilta joka olis kieritelty sokerissa. Maku oli siis sweet & sour - hyvää! Vähän salmiakkinen jälkimaku.

Tarjottuani luumunapostelun jälkeen tytöille purkkaa, sanoivat he että Singaporessa purkka on laitonta. Tais tuo asia tulla Madventuresissa joskus esille (vai oliko se Singapore vai onks se purkka muuallakin kielletty?), mut enpä mä nyt tuollaista muistanut. Ihan vieras asia purkka ei kuitenkaan ollut, sillä tytöt sanoivat syyllistyneensä purkan salakuljetukseen Malesiasta. Kun kysyin miksi purkka on kiellettyä, sanoivat he sen johtuvan purkan sotkuisuudesta; jos purkan sylkäisee asfaltiin ei sitä siitä enää saa irti. Singaporessahan saa satojen eurojen sakkoja roskaamisesta.Eilen käytiin tyttöjen luona tekemässä ruokaa. Valmistettiin yhdessä perunamuusia, lihapullia, suppilovahverokastiketta ja keitettyjä kasviksia sekä seuraksi vielä perunarieskaa. Jälkkäriksi leivottiin korvapuusteja ja pullapitko. Tuli hyvää! Päästiin maistamaan jälleen myös singaporelaisia makuja; Melissa leipoi jemput jemput -nimisiä banaanipannukakkuja, saatiin maistella singaporelaista kaakaota ja maitoteetä, sekä pääruuan kylkeen saatiin ilmakuivattua bbq-possua ja jotakin makeaa jauhetta joka oli kai tehty kuivatusta lihasta. Jänniä makuja, mut hyviä!Loppuun vielä muita kuulumisia - mun sisko sai tänäaamuna poikavauvan! Musta tuli täti, jee!


Ikimono gakari ~ Kimagure romantic


4 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu