Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

ベッキー ♪♯ ~ Becky.

うなぎ丼 ♨ UNAGIDON

perjantai 5. maaliskuuta 2010

ベッキー ♪♯ ~ Becky.

Lueskelin Japanin Oricon-musiikkilistaa ja huomasin, että tarento (talent) nimeltään Becky on julkaissut ensimmäisen musiikkialbuminsa. Becky on vuonna 1984 Japanin Kanagawassa syntynyt nuori nainen, jonka äiti on japanilainen ja isä englantilainen.Becky on pienestä pitäen ollut esillä Japanin tv:ssä, ja läpimurtonsa hän teki Pokemonia käsittelevässä tv-showssa. Vuonna 2008 hänet nimettiin suosituimmaksi nais-tv-persoonaksi, sillä hän esiintyi useammassa tv-mainoksessa kuin kukaan muu nainen Japanissa.

Jos on yhtään japanilaista tv:tä seurannut, ei ole voinut välttyä Beckyn kasvojen näkemiseltä. Joka ilta hän jollain kanavalla ja jossakin showssa näyttää olevan mukana. Hänen kasvonsakin ovat sen verran mieleenpainuvast että muistaa kyllä jos hänet on jossakin nähnyt. Höpsö ja kaunis tytskä~Tässäpä Beckyn tekemiä mainospätkiä:Lisää löytyy YouTubesta, jos sydän alkoi hakkaamaan Beckylle! :-D


Mutmut, sit siihen musiikkiin. Becky on aikaisemmin julkaissut muutamia biisejä erinäisten sarjojen soundtrackeilla jne., mutta nyt helmikuun lopulla häneltä tuli ulos ensimmäinen albumi jossa hän esiintyy omalla nimellään. Albumilta on julkaistu kaksi singleä, joista toinen viime joulukuussa ja toinen juuri ennen levynjulkaisua helmikuussa.


Becky ~ Kokoro komete
Becky ~ Suki dakara


4 kommenttia:

 • 5. maaliskuuta 2010 klo 16.29 , Blogger Lilya kirjoitti...

  Onpa kaunis nainen! Ja aina tietty itteä kiinnostaa kovasti muut monikulttuurisista perheistä tulevat ihmiset ja heidän tarinansa.. Onkohan tää Becky mielestään japanilainen vai britti vaiko vähän molempia. Ois niin kiinnostavaa tietää! :-)

   
 • 5. maaliskuuta 2010 klo 18.47 , Blogger Lotta "lottimus" Watia kirjoitti...

  Mun mielestä Becky on asunut koko elämänsä Japanissa, joten varmaan aikalailla japanilaisena itsensä näkee. Mut en kyl varmaksi tietenkään osaa sannoo, pitäis käydä Beckyltä kyseleen. ;-)

   
 • 8. maaliskuuta 2010 klo 22.44 , Blogger Lilya kirjoitti...

  Joo, oiskohan siltä jotain haastatteluja jossain..? :-P Kauheesti kaikki tämmönen on ruvennu kiinnostamaan mua vielä paljon enemmän nyt, kun aloitin ne Aasian opinnot!

   
 • 9. maaliskuuta 2010 klo 14.41 , Blogger Lotta "lottimus" Watia kirjoitti...

  Yritin vähän kattella YouTubesta oisko siellä ollu jotain haastattelua joka ois käännetty enkuks, mut ei hirveesti näytä valitettavasti löytyvän. ;___;

  Hakusanalla ベッキー löytyy kaikennäköstä Beckyyn liittyen; sielt löytyy myös yhteen vähän rasittavaan samannimiseen amerikkalaiseen tytskään liittyen settii kyl, ne voi ignoraa. :-D

   

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu