Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

日本人になる ~ Turning Japanese.

うなぎ丼 ♨ UNAGIDON

maanantai 22. helmikuuta 2010

日本人になる ~ Turning Japanese.Viime elokuussa näyttelijä Kirsten Dunst bongattiin Tokion Akihabarasta värikkäässä asussa kuvaamassa musiikkivideota, jossa hän coveroi The Vapors'in biisiä Turning Japanese. Nyt tuo musiikkivideo on julkaistu ihan YouTubessa saakka! (Edit: Poistettiin YouTubesta, katotaas pysyiskö tää toinen paremmin...)Aikamoinen. :-D Kyseinen video oli jo viime vuoden puolella näytillä Lontoon modernin taiteen museossa taideteoksena. Et ei hätää, ei Kirsten Dunst oo kuitenkaan tainnu siirtyy kokonaan valkokankaalta värikkään pop-musiikin pariin. :-p


Jännä miten paljon japanilainen populaarikulttuuri on jo pidemmän aikaa näkynyt myös amerikkalaisten julkkisten musiikissa tai pukeutumisessa. Gwen Stefani hankki jo vuosia sitten itselleen neljästä japanilaisesta tytöstä koostuvan taustatanssijajoukon ja teki jopa biisin nimeltään Harajuku Girls.

Mä jopa ostin ton levyn sillon kun se tuli. Ja voin tunnustaa laulaneeni Harajuku Girlsiä japanilaisessa karaokeboksissa... ^^; Mun mielestä Gwen Stefani toteutti ton idean ihan kiitettävästi!


Myös Lady Gaga on nähty japanilaisissa tv-ohjelmissa pukeutuneena lolita-tyylisiin asuihin, ja on hänet bongattu tummat ganguro-meikitkin naamalla. Hello Kitty näyttää myös olevan yksi Gagan suosikeista. ;-)
Seuraavassa videossa Lady Gaga puetaan kimonoon. Ohan tuo kimono nyt söpömpi kuin se lolita-mekko jossa hän saapui kauppaan. Tiedä sitten kuinka nuo meikit sopii yhteen tuon lolita-mekon saati sitten kimonon kanssa... :-DVielä toinen video Lady Gagasta Japanissa. Nää molemmat on viime kesältä.0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu