Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

もう一回 ~ one more time.

うなぎ丼 ♨ UNAGIDON

sunnuntai 7. helmikuuta 2010

もう一回 ~ one more time.

Vielä kerran yksi kuva- ja videospämmäys USA:n reissulta. Tällä kertaa on siis luvassa muutama Tonin ottama kuva ja video.



Meidän hostelli Bostonissa oli siis nimeltään YMCA. Aika massiivinen rakennus oikein hyvällä ja rauhallisella sijainnilla. Suosittelen hostellia hinta-laatu-suhteensa vuoksi lämmöllä. :-)

Toni kuvasi myös lyhyen videon huoneestamme; siinä oli vähän niinku kaksi huonetta jotka oli yhdistetty toisiinsa. Oikein tilava ja siisti. WC ja suihkutilat oli yhteiset. Hostellista täytyy muistaa semmonen seikka, että ainoastaan kesäkaudella siellä saa yöpyä myös naisia, talvella vain miehiä.



Tässä vielä toinen aika random video meidän hostellin läheltä. Tuo alue on n. 10min kävelymatkan päässä YMCA:lta.





Villen oli maistettava Rolling Rockia AVGN:n kunniaksi. Tää oli meidän hostellin vieressä oleva Uno Chicago Grill -ravintola, josta sai Chicagosta kotoisin olevia deep dish -pannupitsoja.



Toni ja pari Hahvahd Tourin vetäjää. Jos on Bostoniin menossa ja kiinnostais käydä Harvardin yliopistolla kierroksella, kannattaa käydä tuon kyltin kertomassa osoitteessa katsomassa lisätietoja!

Seuraavassa videossa on vähän itsenäisyyspäivän meininkiä.



Eräällä asemalla oli hienosti raaputettu kirjaimia kyltistä veke. ;-p




Öistä Bostonia New England Aquariumin alueella.



Hmm, hieno lokki! ;-D Kuten kerroin aikaisemmin, USAssa eläimet oli vähän isompia kuin mitä meillä on totuttu näkemään. En tiedä kertooko tuo video ton lokin koosta mitään, mut voin sanoo et oli kyl isompi mitä meillä! Ihan varppina johtuu ruokavaliosta...

Meikä ja Benjamin Franklin!



Näytän jotenkin vähän kauhistuneelta; ihanku ois jotain Blair Witch Projectia filmaamassa! ;-D Filmailen maisemia Bostonin ja New Yorkin välisessä bussissa. Tolla Villen videokameralla on kyl paljon kaikkee matskuu meidän reissusta, ja toivotaan että joku päivä vielä saatais joku editoitu video valmiiksi. :-)



Amnamnam. New Jerseyn Super 8 Motelliin tilaamamme 28 tuumainen lihapullapitsa oli maukas. Tuli kahdessa God Bless America -tekstein koristelluissa laatikoissa se. Tilattiin motellihuoneemme puhelimella ja hyvin rivakasti se oli jo oman huoneemme ovella. Hyvää palvelua. Tippeineen hinta oli n. $20 pintaan, ja tosta söi kolme mahansa ihan täyteen, et ei hullumpaa! ;-D

New Jerseyssä vietetyn yön jälkeen suunnattiin NYCiin. Seuraava video on meidän ekan NYC-päivän reissusta Central Parkiin.





Staten Islandilla käytiin kääntymässä ja otettiin parit pakolliset turistikuvat. :-p Tuo ylin noista kolmesta edellisestä on sit tietty Times Squaren kulmilta. :-)

Ja sit jo eksyttiin?!



Käytiin kattoon myös miltä Grand Central Station näyttää, vaikka ei sieltä minnekkään matkattukaan. Ohan tuokin yks nähtävyys. :-p



Sit ollaankin jo takaisin Bostonissa ja syödään Ben&Jerry'siä suoraan purkista. Oli se aikamoinen koettelemus vetästä toi purkki itekseen mut hyvää oli! :-D Valitsin ton Fossil Fuel -maun kun ainakaan silloin sitä ei vielä saanut Suomesta. Jokohan se on tännekin tullut? Kyl varmaan.



Jaaaa sitten ollaankin jo Suomessa. Nyyh. Näytän kyl yllättävän iloiselta silti. ;-D


Moimoi! Kyllä nyt lapsenlapset kiittää!


0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu