Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

ガイドさん達 ~ tour guides.

うなぎ丼 ♨ UNAGIDON

lauantai 30. tammikuuta 2010

ガイドさん達 ~ tour guides.

Ootteko seuranneet Nelosella viime maanantaina alkanutta Matkaoppaat-sarjaa? Hauskan hömppä sarja. Tuleekin viel kivasti neljä kertaa viikossa just semmoseen aikaan kun telkkaria haluukin tuijotella, niin just hyvä! ;-D Sarja saa mut kyllä välttämään etelän lomakohteisiin matkaoppaaksi lähtemistä loppuun saakka... ^^;



En kyl voi käsittää niitä motiiveita millä tonne etelään lähdetään lomalle. Kai se vaan on sit se lämpö mitä haetaan? Nuo kaikki hengailee aina tuolla suomalaisessa baarissa laulaen suomalaista karaokea ja juoden suomalaista bisseä. Eräs pariskuntakin oli ottanut omat eväät Suomesta matkaan (ruisleipää, juustoa, kahvia...) kun turkkilaiset sapuskat ei maistu. Ei pysty tajuun. ;-D

Jos joku on missannut sarjan tai ei omista telkkaria niin ei hätää, jaksot voi katsoa aina viikon ajan ensiesityksestä Nelosen netti-tv:n kautta.



Reissaamisen makuun kun tässä entryssä nyt päästiin, niin julkaisempa joitakin vielä julkaisemattomia USA:n reissun kuvia tähän perään. Oon aiemmin julkaissut vaan mun kameralla otettuja otoksia, joten nää on nyt sit Villen kamerasta. Joku kerta julkaisen sit viel Tonin kameralla otettuja! Vai joko käy liian samanlaiseks? ;-D

Tossa ekassa kuvassa ollaan vielä Suomen kamaralla, just nousemassa koneeseen. Mä en oo koskaan aikaisemmin joutunut Helsinki-Vantaalla meneen ensin bussilla tonne vähän kauemmas ja sit vasta nouseen koneeseen. Kerta se oli ensimmäinenkin! Pienellä lomalento-purtilolla siis matkattiin Ameriikan mantereelle saakka. Ahdasta oli, mut selvittiin! ;-D



Tässä ollaan just saavuttu Bostoniin. Pitkän lennon jälkeen istahdettiin hetkeksi ihan lentokentän vieressä olevalle puistoalueelle nauttimaan kylmät kolajuomat ja seuraamaan paikallisten jalkapallopeliä. Bostonin lentokenttä on kyl tosi lähellä itse kaupungin keskustaa, tais olla joku kymmenen minsan junamatka.



Aamupalalla meidän YMCA-hostellia vastapäätä olevassa aamiaispaikassa. Otin ensimmäisenä aamuna testaukseen aamiaisburriton, jonka sisällä oli mm. kananmunaa, pekonia ja papuja. Oli namia! Joka aamu piti vetästä myös tommonen vitamin water ni lähti päivä hyvin käyntiin. :-D Hyvää on sekin!



Vitamin waterissa on myös hauska teksti!



Taisin myös joskus mainita jotain tästä Mountain Dewn World of Warcraft Game Fuelista? Näitä oli sinisen lisäksi myynnissä myös tietty punaisia; molempien tiimien värien mukaisesti. :-p Toin Jonille tommosen sinisen tuliaiseks!



Bostonin JFK-museossa. Museo oli aika moderni ja Toni ihmettelikin että mikäs museo se tällainen on kun kaikki näytti niin uudelta. :-p Siel olikin paljon kaikkee uudelleen rakennettuja juttuja jotka näytti siltä kuin ne on näyttänytkin Kennedyn aikoihin. Mut oli siellä myös paljon aitoa ja alkuperäistä. Kantsii kyl käydä, vaikka paikalle onkin vähän pidempi matka ihan siitä Bostonin keskustasta ja pitää metrosta vielä bussiin vaihtaa. Mut on sen väärti!



Tää mesta oli ihan meidän Bostonin hostellin vierestä. Se oli tosi kivaa aluetta kyllä. Tuo takana näkyvä rakennus on kirkko, jossa käytiin yks ilta kuunteleen jonkun kuuluisuuden urkukonserttia! Aikamoista.



Tiedemuseon edessä oli t-rex! Tiedemuseokin oli oikein hauska ja toiminnallinen. Hyvä paikka just luokkaretkille. :-)



Osa 2000-vuotta vanhan puun runkoa. Melko iso!



Hmm, taas aamiaisella ja pullolliset vitamin wateria tanassa! Nyt oli jopa ihana ilmakin niin pysty syömään aamiaisen ulkona. Muutamat päivät oli niin sateisia et ei ulkona oikeen raaskinut aikaa viettää. :-p



Jeejee, Bunker Hill Monument oli kyl siide. Taisin laittaa aikaisemmin munkin ottaman kuvan tosta, mut tää on hienompi! Oli se kyl aika korkee. Ahdasta oli sinne kiivetä, mut jossei oo ahtaanpaikankammoa ni kantsii mennä; ei maksakaan mitään!



Itsenäisyyspäivän juhlassa Bostonissa oli viiden hornetin ylilento. Tässä niitä nyt on vaan kolme, kun ne lens aika kovaa vauhtia siitä ohi niin oli vaikeuksia zoomailla. Kerkes sentään kolme niistä mahduttaan kuvaan! Ja tää on jopa mun ottama kuva, vaikka onkin Villen kameralla otettu. Olinpa taitava! ;-D



Ei ihmekään että amerikkalaiset oravat, pulut ja lokit oli niin isoja. Paikalliset näyttää syöttävän niille sipsejä oikein urakalla.



Bostonin Chinatownin Mäkkäri oli aika söpö. :-))



"Hei, olen Lotta ja olen cola-addikti." ;___; Eikö osaa kuvissakaan olla ilman kokista?! ;-D Tää kuva on New Jerseystä meidän Super 8 -motellin edestä.



Täs ollaan meidän NYCin hostellihuoneessa. Se oli ihan siisti mesta ja lakanat ja pyyhkeetkin vaihdettiin päivittäin. :-) Ihan jees palvelu.




Central Parkissa NYCissä! Aivan ihana puisto.



Times Square.



Matkalla Manhattanilta Staten Islandille. Saatiin Dr. Pepperit matkaan Manhattanin puolelta! ;-p



Times Squarella oli jännä yksijalkainen lintu. O___o Tai ehkä sen toinen jalka oli jossain tuol ja se tykkäs seistä vain yhdellä. Tiedä häntä.


Huhhei tulipa monta kuvaa. Viel ois miljoooona kuvaa mut ehkä mää nyt jätän tän toistaseks tähän. ;-D Niitä Tonin kuvia vois muutaman laittaa sit joku kerta. Kyl eri ihmisten ottamat kuvat on aina vähän erityyppisiä. :-)


Hanako Oku ~ Kawaranai mono


4 kommenttia:

  • 31. tammikuuta 2010 klo 20.15 , Blogger Lilya kirjoitti...

    Oi kun on niin kiva kattoa noita teidän matkakuvia! Iskee taas matkakuume itellekin pahasti. Onneks oon jo ruvennut suunnittelemaan valmistujaismatkaa itselleni, niin on sit lisämotivaatiota kirjoitalla graduakin nopsemmin valmiiksi..! ;-D

     
  • 31. tammikuuta 2010 klo 22.20 , Blogger Lotta | Watia.fi kirjoitti...

    Jea, paras motivaattori! ;-D Minne oot suunnitellu matkaavas?

     
  • 3. helmikuuta 2010 klo 8.57 , Blogger Lilya kirjoitti...

    Riippuu huimasti siitä, paljonko apurahoja gradusta ropisee! ;-) Toivottavasti ees jotain tulis, mut mikäli saankin vaikka muutaman, niin suuntana vois olla Brasilia. Tietty vaatimattomammissa tapauksissa löytynee Euroopastakin hyviä matkakohteita missä oon halunnut käydä. Italian Cinque Terre, Etelä-Ranska tai vaikka Kroatian rannikko.. :-)

     
  • 3. helmikuuta 2010 klo 9.05 , Blogger Lotta | Watia.fi kirjoitti...

    Uu, Brasilia on varmasti siide! Eikä nuo Euroopankaan kohteet hullummilta kuulosta. ;-)

     

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu