Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

14才の母 ~ 14-year-old Mother.

うなぎ丼 ♨ UNAGIDON

sunnuntai 17. tammikuuta 2010

14才の母 ~ 14-year-old Mother.14才の母 (14-sai no haha, 14-vuotias äiti) on vuonna 2006 ilmestynyt japanilainen draamasarja. Pääosaa, eli 14-vuotiasta äitiä, esittää Shida Mirai, vuonna 1993-syntynyt taitava näyttelijä. Mielestäni hän suoriutui erittäin hyvin tästä vaativasta roolista!Ichinose Miki (Shida Mirai) on normaali kahdeksatta luokkaa käyvä tyttö, joka pitää lounastauolla omaa radio-showta koulun keskusradiossa ja haluaa tulevaisuudessa radio-DJ:ksi. Ichinose käy tyttökoulua, mutta on tavannut preppauskoulussa kivan pojan nimeltään Kirino Satoshi (Miura Haruma). Ichinose kutsuu häntä nimellä Kiri-chan.Ichinose ja Kiri-chan tapaavat monesti koulun jälkeen ja ystävystyvät. Erinäisten sattumusten seuraksena he eräänä iltana eksyvät pieneen puumajaan, jossa tunteet nousevat korkeammalle tasolle. Myöhemmin Ichinose huomaakin jo olevansa raskaana...

Kiri-chanin äiti on korkeassa asemassa oleva yksinhuoltajanainen, joka ei todellakaan ole valmis siihen että hänen pojastaan tulisi isä. Mitä jos tämä asia pääsee vuotamaan lehtiin? Ichinosenkaan perhe ei tämän raskaudesta erityisesti pidä, sillä heidän tyttärensähän on vasta kahdeksasluokkalainen!

Sarja kertoo ongelmista joita 14-vuotiaan raskaus voi tuoda niin omalle kuin kumppaninkin perheelle, naapurustolle ja koululle.

14-sai no haha on oikein mielenkiintoinen tarina, joka pitää hyvin otteessaan. Vähän erityyppistä draamaa luvassa mitä monet muut sarjat antavat. Oikein hyvä, suosittelen taas lämmöllä. :-)

Loppuun vielä sarjan alkutunnari. Edellisessä postauksessa ollut Mr. Childrenin Shirushi on tän sarjan tunnaribiisi. Se on oikein söpö biisi se.


0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu