Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

明けましておめでとう! ~ Happy New Year!

うなぎ丼 ♨ UNAGIDON

perjantai 1. tammikuuta 2010

明けましておめでとう! ~ Happy New Year!Oikein hyvää vuoden ensimmäistä päivää kaikille!


Tällä kertaa vuosi vaihtui vähän erilaisissa merkeissä kuin edellisellä kerralla. Viime vuodenvaihde vietettiin Japanissa, ja koska vuodenvaihde on siellä vuoden tärkein juhla, otetaan se vielä vähän enemmän tosissaan mitä meillä täällä Suomessa. Ja vähän rauhallisemminkin. Japanilaisesta vuodenvaihteesta kerroin täällä blogissa tasan vuosi sitten - 1.1.2009. Kertomus kuvineen ja videoineen löytyy täältä.


Uusi vuosi otettiin vastaan tällä kertaa kaverin luona hyvän ruuan, saunan, ilotulitusrakettien ja seurapelien kera. Myös Michelle tuli mukaan juhliin, joten pääsimme näyttämään hänelle suomalaisen saunan ihmeet ja tinanvalamisen taidon. Lumihankeen hän ei uskaltautunut pyörimään, vaikka allekirjoittanut kovasti mallia näyttikin. ;-)

Michelleä meidän vuodenvaihde ei ehkä ihan samalla tavalla hetkauttanut, sillä Hong Kongissa juhlitaan kiinalaista uutta vuotta vasta helmikuussa. Tuolloin jo naimisiinmenneet sisarukset antavat punaisessa kirjekuoressa naimattomille sisaruksille rahalahjoja, joten Michelle sanoi että tuo aika vuodesta on oikein kivaa aikaa henkilökohtaisen talouden kohentamisen kannalta. ;-)


Pelaamassa Afrikantähteä.


Nautiskelemassa tortilloita ja nachoja.

Vuoden ensimmäisessä unessa en valitettavasti nähnyt haukkaa, munakoisoa ja Fuji-vuorta. Jos nämä kolme asiaa ilmestyvät vuoden ensimmäisiin uniin, tulee tulevasta vuodesta erityisen hyvä!Morning Musume ~ Oshôgatsu (uusi vuosi)


0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu