Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

インターンシップ ~ internship.

うなぎ丼 ♨ UNAGIDON

maanantai 21. joulukuuta 2009

インターンシップ ~ internship.

Sain työharjoittelupaikan! Jessssss!!

Laitoin aikaisemmin syksyllä työhakemuksen erääseen välitysfirmaan, mutta koska sieltä ei tuntunut harjoittelupaikkaa kuuluvan, laitoin n. viikko sitten muutamia harjoittelupaikkahakemuksia suoraan eri kylpylä-majataloihin Kiotossa.

Ainoastaan yhdestä paikasta tuli vastaus, ja se tulikin jo seuraavana päivänä siitä kun hakemuksen olin laittanut! Vastauksessa kerrottiin että he ovat hyvin kiinnostuneita, mutta he eivät vielä voi tehdä päätöstä. Heillä tulisi olemaan kokous 20.12., jossa he päättäisivät minun kohtalostani.

Eilen heräsin jännittyneenä ja tarkastin sähköpostini; olin saanut myöntävän vastauksen!
Tuleva työpaikkani on Kioton luoteisosassa Arashiyamalla sijaitseva japanilaistyylinen majatalo nimeltään Togetsutei. (Kartta yllä). Majatalossa on parisenkymmentä kaunista japanilaistyylistä huonetta eri hintakategorioissa. Huoneet ovat yleisesti melko kalliita, mutta hintaan sisältyy kylvyt (ulkona ja sisällä) sekä kaiseki-illallinen ja japanilaistyylinen aamiainen. Allaolevat kuvat olen ottanut Togetsutein nettisivuilta.


Nettisivujen perusteella tämä majatalo levittäytyisi kolmeen eri rakennukseen; tai ainakin siinä olisi kolme eri sisäänkäyntiä eri siipiin. Asia selvinnee paremmin sitten paikan päällä. ;-)


Työskentelyn aloittaisin suunnitelmien mukaisesti huhtikuun lopulla; just sopivasti ennen Golden Weekin ruuhkia! Työharjoittelu kestää 10 viikkoa, joten työt lopettelisin sitten kesäkuun lopussa; juuri sopivasti ennen hiostavan kuuman kesäjakson alkua. Harmikseni missaan juuri ja juuri kirsikankukat, jotka ovat yleensä Kioton alueella huipussaan maalis-huhtikuun vaihteessa. Ehkä täytyy toivoa että tulee piiiitkä ja kyyyylmä talvi. ;-D


Vielä on vähän (tai aika paljonkin) säätämistä luvassa viisumin, asumisen, opintotuen, apurahan, lentolippujen ja muun yleisen säädön merkeissä. Meillä on työnantajan kanssa vielä vähän neuvottelut kesken asumisjärjestelyistä ja mahdollisesta työpalkkiosta. Ideaalitilanne mulle olisi se, että en saisi palkkaa mutta työnantaja maksaisi asumisen. Näinollen voinen lähteä reissuun turistiviisumilla (vähentää byrokratian ja paperisodan määrää) ja saan täyden opintotuen. Päivitellään kun päästään työnantajan kanssa sopimuksiin ja selvitän nää viisumiasiat! Ja ne lentoliputkin vois kohta hankkia... :-)


Kohta meen käymään poliisilaitoksella tilaamassa uuden passin. Mun passin voimassaolo loppuu just sopivasti alkukesästä, joten täytyy nyt sijoittaa sit siihen uuteen biopassiin. Ehkä se on jo aikakin; ei tosta 10 vuotta vanhasta passista kauheesti mua tunnista! :-D


Linda Yamamoto ~ Neraiuchi


4 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu