Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

ブザー・ビート ~ Buzzer Beat.

うなぎ丼 ♨ UNAGIDON

sunnuntai 13. joulukuuta 2009

ブザー・ビート ~ Buzzer Beat.Pitkästä aikaa tuli sellanen draamasarja kateltua, jota viittii suurella lämmöllä eteenkin päin suositella. Jostain syystä vähään aikaan ei oo tullut sellasia draamasarjoja vastaan, joiden seuraavaa jaksoa oikein odottamalla odottaa, tai että sarja tulisi katsottua lähes yhdeltä istumalta putkeen. Buzzer Beat kuitenkin katkaisi tämän draamamasennuksen!


Kuten joku sarjan nimestä saattaa päätellä, pyörii Buzzer Beat koripallomaailman ympärillä. Silloin kun sarja pyöri Japanissa, oli kaupoissa myynnissä vasemmalla puolella näkyvä koripalloleipä. Buzzer Beat alkoi japanissa 13. heinäkuuta ja päättyi 21. syyskuuta 2009. Jaksoja sarjassa on perinteiset 11.


Sarjan toinen päähenkilö on Kamiya Naoki, joka on nuori ja taitava koripallonpelaaja joukkueessa nimeltä JC ARCS. Naokia esittää aina niin ihana Yamapi, joten sarjaa lähtee ihan mielellään katsomaan jo ihan hänenkin takiaan; tai ainakin minä lähtisin! ;-D
Vaikka Naokilla taitoa koripallon pelaamiseen löytyykin, on hän hieman epävarma itsestään ja etsii vielä itseään ja paikkaansa urheilijana. Naoki seurustelee kauniin ja kiltin Nanami Natsukin (oikealla) kanssa. Natsuki on JC ARCSin cheerleader ja kaikki pitävät häntä ihanana ja kaikenkaikkiaan täydellisenä tyttöystävänä, ja Naoki onkin jo menossa tämän kanssa naimisiin. Kunnes...


Sarjan toinen päähenkilö on Shirakawa Riko, joka on musiikkiyliopistosta juuri valmistunut tyttö, jonka unelma on tulla ammattilaisviulistiksi. Hän muuttaa asumaan yhdessä parhaan ystävänsä Ebina Main kanssa, joka on myöskin muusikko.

Monena iltana Riko kuulee asuntoonsa miellyttävän ja tasaisen biitin, jonka myöhemmin huomaa tulleen asuntonsa takapihalla olevalta koripallokentältä ja koripallon pomputusäänestä. Tästä lähtee käyntiin ystävyys Naokin kanssa.
Riko ja Naoki (yllä) tapaavat usein sattumalta tällä koripallokentällä, sillä Riko käy harjoittelemassa siellä viulunsoittoa ja Naoki taas koripalloa. Heistä tulee toistensa ykkösfanit, ja he lupaavat kannustaa toisiaan unelmansa toteuttamisessa.


Riko huomaa vasta myöhemmin, että hänen tarinan alussa bussista löytämänsä, ja Naokin valmentajalle palauttamansa kännykkä olikin Naokin. Rikolla on meneillään säpinää Naokin valmentajan kanssa, ja Naokillakin on tyttöystävä, joten Rikon ja Naokin välisen rakkaustarinan kehittelemiseen ja kuvioiden selvittämiseen tulisi menemään vielä aikaa...


Alla on Buzzer Beatin alkutunnari. Se on nyt vähän hassulla playerilla, kun YouTubesta ei löytynyt semmoista alkutunnaria jossa taustalla olis jopa toi oikee biisi. Mut siitä vaan kun keskellä olevaa play-nappulaa painaa, niin pitäis lähtee pyörimään!

Suosittelen sarjaa erityisesti tytöille, mutta kyllä tää varmasti pojillekin sopii, jos on ennenkin tämäntyylisiä draamasarjoja katsellut. Klassisesta musiikista tai koripallosta kiinnostuneille tää myös sopinee. :-)

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu