Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

やっと来た金曜日 ~ T.G.I. Friday.

うなぎ丼 ♨ UNAGIDON

perjantai 27. marraskuuta 2009

やっと来た金曜日 ~ T.G.I. Friday.

Rankka viikko takana, mutta se tarkoittaa sitä, että vuoden viimeiset viikot ovat sitten vähemmän rankkoja. Tällä viikolla oli kaksi tenttiä jotka oli suhteellisen helppoja, mutta meni sitten kuitenkin keskinkertaisesti. Vähän pettynyt olen tuloksiini, sillä luulin pärjänneeni paremmin. Ehkä arvosteluasteikko oli aika ankara, sillä muut olivat omista tuloksistaan samaa mieltä. Nooh, vaikka pari kolmosta nyt sinne arvosanoihin pärähtikin, niin toi tää viikko yhden vitosenkin sentäs.

Toi kolmonen on kyllä sellanen arvosana, joka ei kerro mitään. Sen saamiseen on pettynyt sen takia, koska se ei ole mielestäni hyvä eikä huono arvosana. Tulee sellanen fiilis et tässä sun työssä/tentissä/esityksessä ei nyt oikeen ollu mitään erityisen hyvää, mutta ei sulla nyt ihan pielessäkään tää oo. Rasittavat kolmoset!! ;-D Mut ei sillä, kyllä mä mieluummin sen kolmosen sinne opintorekisteriin otan kuin vaikkapa kakkosen. ;-) Aina sinne neloseen ja vitoseen silti pyritään tähtäämään!

Nyt alkaa olla tän lukukauden kouluprojektit ja tentit pikkuhiljaa pulkassa, joten taitaa olla niin et tän vuoden joulukuun opiskelustressit on vältetty. Jeahhhh!! Yleensä tuntuu se joulukuu olevan se kaikkein stressaavin, mut nyt on jotenkin aika tasaisesti pitkin syksyä se stressaaminen levittynyt (tiiä sit onko sekään niin hyvä juttu... ^^;), niin jolukuusta tuleekin suhteellisen iisi. Aika jees.

Vaikka nyt tos sanoinkin et rankka ja kiireinen viikko takana, niin kyl se viel vähän jatkuu. Huomenna lähdetään nimittäin klo 8:30 aamusella sinne kv-tutor-leirille. Ei vieläkään tarkalleen olla saatu tietoa että missä tää meidän salaperäinen päämäärä on, mut luulen et se vois olla Vesalan leirikeskus parinkymmenen kilometrin päässä Jyväskylän keskustasta. Raportoinpa siitä sit et missä oikeen oltiin, kunhan sunnuntaina päästään takaisin. :-p

Sunnuntai-iltaisen Jyväskylän joulunavauksen ilotulitteet näkyivät hienosti meille saakka. Vikan kuvan alanurkassa on telkkarista tuleva heijastus. ;-p

Tässä seuraavassa videossa on hieno stop motion -tekniikalla tehty tarina perhosen kehityksestä toukkavaiheesta saakka. Perhosen kehitys on kuvattu käyttäen origami-paperintaittelua. Tarinan tekemiseen käytettiin yli 1200 valokuvaa, eli on siinä ollut näpertäminen!Dream ~ Get Over (anime-sarjasta Hikaru no go)


1 kommenttia:

  • 29. marraskuuta 2009 klo 1.22 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

    Hyvä joulunavausstudio ollu teilläkin :-D Me missattiin joulunavaus kans, jossain vaiheessa matkalla kotiin (Kortepohjaan) rupes kuuluun pauketta, ja sopivasti Vesitornille avautuvasta ikkunasta ehti näkyä ilotulituksen huipennus eri suunnasta :)

     

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu