Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

ウィーフィット ~ Wii Fit.

うなぎ丼 ♨ UNAGIDON

sunnuntai 18. lokakuuta 2009

ウィーフィット ~ Wii Fit.


Anttilan varastontyhjennyspäivillä on tarjouksessa Wii Fit 79,95€. Oon jo pitkään miettinyt että se pitäis hankkia, joten kun kerran tarjouksessa sattui olemaan, kävin toissapäivänä nappaamassa semmosen ittelleni. Oli kyllä hyvä ostos!

Wii Fit pitää kirjaa painonkehityksestä, tarjoaa oman personal trainerin, kuntosalin, jooga-harjoituksia, airobisia harjoituksia ja tasapainoharjoituksia. Mitä enemmän pelaa, sitä enemmän aukeaa myös uusia liikkeitä ja ja harjoituksia. Liikkeitä on helppo seurata kunto-ohjaajan avustuksella ja ne on vielä tehokkaitakin. Kyllä saa reidet ja peppu kyytiä! Lenkkeilläkin voi nyt omassa olohuoneessa. ;-)

Täytyy yrittää pelata Wii Fitillä säännöllisesti ja toivoa, että niitä tuloksiakin alkaa näkyä. Nyt oon päivittäin vetänyt sillä n. tunnin reenin, ja kyllä hien saa pintaan. Nyt vaan kun koulu ja työt taas alkaa, täytyy vähän pistää reeniaikataulua uusiksi, sillä ei enää välttämättä aamulla ehdi kuntoilla. Jos ei sit oo reipas ja herää tuntia aikaisemmin mitä yleensä... ^^;

Hieno laite, suosittelen!

Hayao Miyazakin uusimman elokuvan Ponyo tunnarimusa vihellettynä

Hot Pepper -lehden mainos, joka jää varmasti soimaan päähän. Kaela Kimura.
Kaela Kimura ~ Real Love, Real Heart


0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu