Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

テレビゲーム ~ video games.

うなぎ丼 ♨ UNAGIDON

torstai 1. lokakuuta 2009

テレビゲーム ~ video games.

Tää viikko on ollut sekä koulun että työn osalta vähän vähemmän työläs, joten oon ehtinyt tehdä jotain rentouttavaakin.

Ostin jokin aika sitten Gigantin tarjouksesta Super Smash Bros. Brawlin ja Mario Kartin Wiille. Brawlia on tullut hakattua jonkin verran, mut Mario Kartiin en oo vielä kerennyt koskea. Sillon kun asuttiin Tiian kans kämppiksinä niin sillä oli se ja tuli kyl kunnolla pelailtuu. ;-)

Sain myös Jonilta synttärilahjaksi Wii Shopista Super Nintendon Donkey Kong Countryn. Pelailin sen tässä tän viikon aikana läpi. Ei ollut kauheen pitkä peli, kun peliaikaa kertyi laskurin mukaan 3h 59min. :-p Mut tosi hyvä peli! Ihmeen hyvin muisti niitä kenttiä lapsuudesta, ja muutama kenttä oli melko haastavakin ja sai niitä hakata kiroillen aika pitkäänkin.

Loppuvastuksessa on kyl paras musa:En kyllä yhtään muistanut et tos välissä on noi "valekrediitit". Olin vähän et höh olipa helppo, mut sit ku tuli toi "The End?" niin muistin et ainiin, eihän tää täs viel ollu ja sai vielä hetken taistella.

Marraskuussa julkaistaan Wiille uusi Mario-peli nimeltään New Super Mario Bros. Wii. Jesss, pitää kyl hankkii. Näyttää ja kuulostaa trailerin perusteella samanmoiselta kuin DS:n vastaava peli, joka on hieno juttu. DS:n Mario on aivan mahtava ja oon sen pari kertaa pelaillut läpi. Perinteiset tasohyppelyt on parhaita; 3D-pyörimishyörimispeleistä tulee vaan paha olo ja päänsärky! :-D Ei oo mulle tehty ne. Meinas mennä siihen Zelda Wind Wakeriinkin hermo, mut sainpa senki läpi kuitenkin pelattua. Oli kyllä pitkä peli, huh.

New Super Mario Bros. Wii


Brawlissa on kyl kans ihan mahtavat musiikit, voi vide. Kiva on pelailla niitä kenttiä. Tuo Donkey Kong Countryn lopputunnari esiintyy kans muusiikkina täs pelissä. Tässä pari muuta Brawlissa esiintyvää biisiä:
0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu