Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

コマーシャル ~ commercial.

うなぎ丼 ♨ UNAGIDON

tiistai 25. elokuuta 2009

コマーシャル ~ commercial.

Tällä kertaa ei TV-mainos vaan meikän mainos. Nimittäin sain just tänään tiedon Laukaan kansalaisopistolta että sinne mun kurssille on ilmoittautunut kuusi opiskelijaa. Minimimäärä on seitsemän. Rehtori tosin sanoi että saatamme pitää kurssin vaikka siellä olisikin vain tuo kuusi osallistujaa, mutta tälloin emme saisi leirikeskuksen tiloja käyttöömme, vaan jonkun pienen luokan.

Nyt siis kaikki laukaalaiset ja miksei lähiseuduiltakin tulevat, ilmoittautukaahan japanin kielen ja kulttuurin johdantokurssille Laukaan kansalaisopistolle! Tietoja Kansalaisopistosta ja ilmoittautumisesta löytyy täältä, kurssin tiedot löytyy vähän alaspäin selaamalla täältä. Kurssi on viikonloppukurssi ja leirikeskuksella on yöpymismahdollisuus, joten ihan hyvin voi tulla vaikka Jyväskylästäkin sinne! Pistäkäähän sana kiertämään ja jos joku täältä tän tiedon itselleen bongaa, niin saa kysyä jos on mitä vaan kysyttävää. :-) Ilmoittautumiset olisi hyvä hoitaa perjantaihin mennessä, jotta saataisiin tuo leirikeskus käyttöömme. Tervetuloo vaan kaikki!

Laukaan kurssin lisäks saa ehdottomasti tulla noille muillekin kursseille, ja jos niistä on kysyttävää niin pistäkees tulemaan!

Voisin samalla tietty vähän kertoo mun uudesta koulusta. Eilen oli koulua klo 8.30-17 X____X Nopeesti meni kyllä päivä, mutta oli vähän yllättävän pitkä aloitus. Ei tässä olla parin päivän aikana oikeen muuta tehty kuin leikitty hassuja leikkejä pienryhmissä ja tutustuttu toisiimme. Tutustuttiin myös tietoverkkojärjestelmiin ja sen sellaista. Perjantaina meillä olisi joku hassunhauska reissu Piispalaan; lähtö koululta klo 8 ja takaisin Jyväskylässä ollaan klo 18... Noh, tästä ekasta viikosta saa kyllä 5op, että kantsii olla paikalla. Ja ihan hauskaahan tollanen randomointikin vaan on. Yritän ottaa viimeistään siellä Piispalassa jotain kuvii ni saatte stalkata mun opiskelijatovereita >:-D

Oisin pistäny tähän loppuun Utada Hikarun Keep Tryin' -biisin mut YouTubesta löytämäni musavideo oli niin huonolaatunen et valitsin sit toisen. Samalta artistilta biisi nimeltä Prisoner of Love, joka esiintyy aivan mainiossa, Ueno Jurin tähdittämässä draamasarjassa Last Friends. Suosittelen!0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu