Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

送別会 ~ farewell party.

うなぎ丼 ♨ UNAGIDON

sunnuntai 16. elokuuta 2009

送別会 ~ farewell party.

Perjantaina käytiin kyläilemässä kaverin läksiäisjuhlissa. Hän lähtee JAMKin kautta Hong Kongiin opiskelemaan puoleksi vuodeksi. Kade! JAMKilla tuntuu olevan ihan hyvin vaihtomahdollisuuksia Aasiaan, mutta ihmettelen kyllä suuresti, miksei siellä ole ainuttakaan yhteistyöoppilaitosta Japanissa. Kiinnostaa mua kyllä muukin Aasia vaihtokohteena erittäin paljon, joten kun sen aika koittaa, täytyy yrittää päästä opiskelemaan vähän muuallekin.

Ennen läksiäisiä käytiin Lauran ja Samin kanssa Viikinkiraflassa lounaalla.
Siellä on kyllä edullinen ja hyvä lounas, suosittelen!


Läksiäisten jälkeen käytiin Shakerissa yksillä miehekkäillä drinksuilla.
Olipa paikka muuttunut sitten viime käynnin! Drinksut oli kyllä yhtä hyviä.


Laurat rivissä.
Shakerin jälkeen käytiin vielä Katseessa katsastamassa oikeanpuoleisen Lauran poikaystävän kaverin bändi. Sara Lee taisi olla sen bändin nimi.
Kirjoitusasusta en oo varma! :-D

Eilenillalla käytiin kiertämässä Jonin kanssa Jyväsjärvi. Lainasin äidiltä sauvakävelyyn tarkoitettuja sauvoja ja oon niillä nyt pari kertaa käynyt reippailemassa. ;-D Ihan hauskaa ja tuntuu olevan hyödyllisempää mitä käppäily ilman sauvoja, vaikka onkin vähän nolon näköistä, heh. Reippailun myöhäisen ajankohdan ja t-paidan vuoksi olo on ollut tänään vähän flunssainen. Mutta tein kalakeittoa ja oon juonu paljon teetä sekä c-vitamiinijuomaa, niin ehkä täst selvii pelkällä säikähdyksellä!

Torstaina meen käymään Vaasassa taas pitkästä aikaa. Pitäis kokeilla siellä 1000+ kanjin kalligrafiakoetta, mutta saa nyt sit nähdä miten menee. Oon ollut viime kevään jälkeen vähän masentunut mun kanjitaitojen suhteen, kun tuli niin paljon feilaamisia erinäisissä koettelemuksissa. Ootan noita uusien opintojen alkamista sikäli innolla, että saan vähäks aikaa etäisyyttä mun japanin kielen nemesikseen - kanjeihin. Korean kielen opiskelun aloittaminen on myös ollut kivaa, kun siellä ne kanjit on jo otettu pois käytöstä. Fiksua!

Pistetääs tähän loppuun vielä muutamat ikisuosikkimainokset. Ei voi tajuta, miten mainokset on niin kivoja kattella. Ikuinen mainonnan uhri, mnii.
0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu