Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

明日からヘルシンキとタリン ~ from tomorrow on it's all Helsinki and Tallinn.

うなぎ丼 ♨ UNAGIDON

keskiviikko 29. heinäkuuta 2009

明日からヘルシンキとタリン ~ from tomorrow on it's all Helsinki and Tallinn.

Huomenaamuna lähdetään äidin kanssa ajamaan kohti Helsinki-Vantaata. Yukiko ja okaasan saapuvat Suomen kamaralle huomenna klo 15:10, jeeeessssss! On tätä odotettukin. Varmasti myös siellä päässä.

Helsingissä ollaan torstai ja perjantai, ja lauantaiaamuna lähdetään päiväretkelle Tallinnaan. Lauantai-iltana saavutaan porukalla Jyväskylään, jossa ollaan seuraavaan lauantaihin saakka ja josta tehdään päiväretkiä myös lähialueille, mm. Ähtärin eläinpuistoon ja Petäjävedelle. Mahtava viikko tulossa!

Kamera pitää ottaa mukaan, niin voi sit vähän raportoida tännekin viikon tapahtumia. Toivottavasti säät suosivat, ettei tartte saada sitä oikeeta kuvaa Suomesta. ;-D

Morning Musumen Sakura mankai on jostain syystä soinut mulla päässä lähipäivinä, joten tässä se sit. Laitoin viel version jossa on tekstitykset mukana, niin voi laulaa halutessaan mukana. ;-))Kyl Morning Musume vielä johtaa kilpailua Girls' Generation vs. Morning Musume, mut pittääpä vielä sitä Girls' Generationia kuunnella lisää niin ehkä sekin sieltä kiilaa tasoihin ja ehkä jopa ohi! ;-D Mut siihen on vielä matkaa!

Eihhh, täytyypä vielä lisätä tähän yks video, kun repeilin taas vaihteeks niiiin pahasti. Conan ja Andy dubbaamassa Ghost in The Shelliä. Nice.0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu