Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

アメリカ旅行のビデオ ~ videos from the trip to the U.S.A.

うなぎ丼 ♨ UNAGIDON

lauantai 18. heinäkuuta 2009

アメリカ旅行のビデオ ~ videos from the trip to the U.S.A.

Sain pistettyä YouTubeen muutamia reissuvideoita. Ne ei oo tosiaankaan mitään mahtavia, mut joskus on kivempi katsoa jotain tiettyä tilannetta mieluummin videolta kuin vain kuvasta. Vähän on heiluvaista meininkiä ja lautalla tuulee, mut ehkä näistä jotain välittyy. Kantsii sit painaa sitä "HQ"-nappia niin on paremman näköistä meininkiä, kun kuva ei oo niin sumea.

Ensimmäisenä video Boston Duck Toursilta. Tässä mennään Charles-joessa ja katsellaan sumuista Bostonia.Seuraavassa videossa ollaan matkalla Boston Pops -ilmaiskonserttiin muutaman muunkin kanssa.Tässä pieni vilaus itsenäisyyspäivän ilotulituksiin. Ei oltu missään ihan parhaalla paikalla, sillä oon nähnyt aivan mahtavia kuvia kyseisestä ilotulituksesta. Vähän jäi puiden taakse osa.Seuraavassa videossa ollaan viettämässä aikaa Boston Common -puistossa ja juomassa isokokoisia Coolatta -juomia. <3Heiluvainen video ensimmäiseltä Times Square -reissulta. Oli siel jokunen muukin turisti.Tässä ollaan Times Squaren Toys "R" Us -lelukaupassa. Siel on muutaman kerroksen korkuinen maailmanpyörä sisällä. Ja kiva mut kallis karkkiosasto.Toys "R" Us:ssa oli myös T. Rex joka piti ääntä, mut ei sit suostunu murahteleen kun sitä kuvasin. Tos videon lopus toi yks häiskä tulee kysyy et halutaanks tulla kattoo dinoo lähemmin, ja sit ne otti meistä jonku valokuvan sen edessä. Ois maksanut $20 se kuva... Kaameeta rahastusta.Seuraavissa videoissa vähän näkymää Empire State Buildingin päältä. Jengiä oli kyllä sen verran, että sai vähän aikaa jonottaa jotta pääsi mieleiselleen kohdalle reunalle katselemaan maisemia, mutta ei se ollut kuitenkaan vielä ihan pahin ruuhka.

Sit tullaan Staten Islandilta pois lautalla. Täst videost ei kauheesti saa selvää kun on niin kova tuuli, mut toivottavasti maisemat välittyy silti. :-pSit viel vähän hengailuu Times Squarella. Vielä kerran totean että on ihanaa, kun siellä on niin paljon tilaa missä istuskella ja vaan chillailla. Toni angstaa kun se muka pilas kaikki videot kiroilullaan, mut emmä vaa huomannu ees sellasta. ;-pSit vielä loppuun vikan illan Times Square -fiilikset. Täs vähän et miltä samat kulmat näyttää pimeellä. Kyl siit vähän Tokion valot tulee mieleen. :-)Semmosii videoita!

Unohdin muuten viime postauksessa viel kertoo yhen jutskan mikä mun piti mainita. Vikana yönä kun nukuttiin Bostonin YMCA:ssa, joskus aamuyöllä heräsin kaameeseen tömähdykseen/pamahdukseen, oikeen sänkykin heilahti. Heti sen jälkeen alkoi kuulua monien eri hälytysajoneuvojen ääntä. Hetken pohdittuani en kuitenkaan lähtenyt käytäville seikkailemaan tai mitään, sillä sen kummempia hälytysääniä ei kuulunut.

Aamulla kun poistuttiin hostellilta, huomattiin et vastapäisen talon katolta oli betonikoristukset tulleet ryminällä alas suojatielle, ja rikkoneet matkalla osan kerrostalon ikkunoistakin. Huh. Siis sitä betonia oli isoina palasina pitkin sitä suojatietä, et jos joku on siihen alle jäänyt, se on kyllä menoa ollut... Paikalla oli myös muutamia tiedotusvälineitä ja metrolinjakin oli suljettu, sillä se nousi juuri siinä kohdin maanpäälle ja olisi voinut tärinällään aiheuttaa lisää sortumisvaaraa. Myös autoliikenne oli poikki. Kaikenlaista sitä voi sattua...

2 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu