Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

ヘルシンキ旅行とライブ ~ trip to Helsinki and a live show.

うなぎ丼 ♨ UNAGIDON

maanantai 18. toukokuuta 2009

ヘルシンキ旅行とライブ ~ trip to Helsinki and a live show.

Kuten otsikko kertoo, on tässä viikon sisään nyt tullut käytyä Helsingissä sekä esiinnyttyä vähän yleisölle Jidôhanbaikin kanssa. Mennäänpäs ensin ajassa taaksepäin viime torstaihin!Siinä vähän videota päivän tapahtumista. Jetro jälleen kerran kuvasi ja editoi. Kerroinkin jo viime postauksessa mitä kohteita päivä tulisi sisältämään, joten ei siitä tässä vaiheessa sen enempää. Matkaan kuitenkin lähdettiin ihan liian aikaisin kahden tunnin yöunilla, joten päivästä tuli ihan liian väsynyt...

Matkalla Suomenlinnaan ja teehuoneeseen


japanologian opiskelijoita Suomenlinnan teehuoneella


jiku-käärö teehuoneella


Tietty piti taas käydä japanilaista ruokaa syömässä,
kun ei meillä täällä Vaasassa oo ainuttakaan
japanilaista ravintolaa. Hyvää katsudonia oli!Aleksanterin teatteriin oli rakennettu oikein nô-teatterilava.
Itse nô-näytelmän aikana ei valitettavasti saanut kuvata.
Erittäin vaikuttavaa!


Olin kyl niiiin väsynyt kun pääsin takaisin kotiin. Kello oli siinä vaiheessa noin puoli neljä aamuyöllä, ja kun oli tullut herättyä n. 24 tuntia ennen tuota, maittoi uni kyllä enemmän kuin makeasti. Kaiken kaikkiaan hieno ja aktiviteettitäytteinen päivä.

Sit pikkasen vielä tästä päivästä. Meillä oli tänään pieni konsertti Vaasan Miratalolla. Katsojia oli jotain 50 henkilön pintaan (en mä tiedä, en osaa arvoida...), ja keikka meni ihan hyvin, ainakin fiilistä oli, vaikka kiekumisessa parantamisen varaa onkin! ;-D Eniveis, tässäpä kahteen pätkään pätkitty keikkamme.


0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu