Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

ダンスコンテスト ~ dance contest.

うなぎ丼 ♨ UNAGIDON

sunnuntai 26. huhtikuuta 2009

ダンスコンテスト ~ dance contest.

YouTubessa surffaillessani mulle suositeltuihin videoihin ilmestyi video, joka oli osaanottajavideo Lotte-firman järjestämään tanssikilpailuun. Lotte valmistaa erilaisia makeistuotteita ja myös purkkaa. Tää tanssikilpailu on heidän Fit's-purkalleen omistettu.

Tässä alkuperäinen video, jonka mukaan kilpailijoiden tulisi sitten tanssia.Tässä pari yritystä.

Noh, niitä voi lisää sit halutessaan katsella tuolta YouTubesta, ja saada ton biisin soimaan päähänsä koko loppupäiväksi. Unetkin varmaan koostuu seuraavana yönä melko pitkälti tosta biisistä.

3 kommenttia:

 • 1. toukokuuta 2009 klo 12.46 , Anonymous Sami kirjoitti...

  Moi! Huomasin todella jälkijättöisesti, että olit käynyt jättämässä kommentin. Mulle tulee sinne hirveesti viagrapostia, joten kaikki uudet viestit joutuvat jonoon odottamaan hyväksyntää. En osannut edes odottaa, että siellä olisi oikeita kommentteja, kun blogin kävijämääräkin taitaa olla noin kolme ihmistä kuukaudessa... :)
  Mutta JAM oli tosiaan ensimmäisiä kuulemiani japanilaisia bändejä ja Daydream niitä ensimmäisiä biisejä, jotka aikoinaan saivat kiinnostumaan japanilaisesta musiikista. Harmi, että hyvät bändit yleensä löytää vasta, kun ne ovat hajonneet...

   
 • 6. toukokuuta 2009 klo 8.03 , Anonymous Riisa kirjoitti...

  Eih. En kestä tota biisiä enää kertaakaan. Nuo mainoksen eri versiot tulee telkkarista täällä niin monta kertaa päivässä, että pikkuhiljaa alkaa nauru vaihtua epätoivoon. X)

   
 • 6. toukokuuta 2009 klo 14.16 , Blogger Lotta kirjoitti...

  Hehhee! Näyttääkö ne telkkarissa oikeen niitä kilpailuun osallistuneita pätkiä?

   

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu