Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Le Cafè.

うなぎ丼 ♨ UNAGIDON

lauantai 14. maaliskuuta 2009

Le Cafè.

Pierre osti itselleen lentoliput Suomeen, jei! Hän tulee siis yksin, sillä Ranskassa on taas vaihteeks jotain yliopistolakkoja ja Nathanilla on sellanen tilanne, että hän ei tiedä milloin hänen tenttiviikkonsa alkaa, joten ei pääse lähtemään. Ihme toimintaa siellä Ranskassa. ;-D Mutta Pierrellä on lakosta tai lakottomuudesta huolimatta viikon loma tuossa huhtikuun puolessavälissä, joten hän viettää sen viikon täällä Suomessa.

Hän saapuu Helsinkiin perjantaina 10.4., josta sitten käyn hänet nappaamassa kyytiin, ja mennään muutamaks päiväks Jyväskylään. Sieltä jatketaan todennäköisesti muutamaks päiväks Seinäjoelle (ainakin päiväks, sillä mulla on vielä viimeinen työpäivä siinä) ja sit vielä loppuviikoksi Vaasaan. Tulee varmaan hauska viikko. :-) Mullakin on just sopivasti se viikko vapaata koulusta. Nyt pitää vaan keksiä, että mitä "nähtävyyksiä" näissä kaupungeissa oikeestaan on, ettei mee vaan lagaamiseks koko viikko. :-D Suosituksia otetaan vastaan... ^^;

Tässä Pierren ja ranskalaisten kunniaksi hauska video, joka kertoo kahvista!Jotain japanilaistakin pitää tähän postaukseen iskeä ettei blogin Japani-arvo kärsi.

Jokunen aika sitten postasin Ayumi Hamasakin videon, ja kerroin että hänellä on kaksi biisiä joista erityisesti pidän. Täytyypä varmaan siis esitellä se toinenkin biisi!Tää biisi on tietty iso hitti nimeltään Trauma. Tää oli niitä ensimmäisiä j-pop-biisejä mitä kuulin, joskus 2000-luvun alussa. Ehkä se on siks vähän sellanen nostalginen, ja sen takia se on jäänyt mieleen ja saa paikkansa Ayumi Hamasakin kahden suosikkibiisini joukossa. ;-)

Millonhan toi kyseinen video on kuvattu? Näyttää Ayumi niin ysäriltä pinkkeine Spice Girls -kenkineen ja värikkään mekkonsa kanssa. Trauma on julkaistu vuonna 1999, joten on sen vielä siis ysärille mahdollista sijoittua. ;-)

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu