Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Shining like a star!

うなぎ丼 ♨ UNAGIDON

sunnuntai 1. maaliskuuta 2009

Shining like a star!

Selvisin jopa takaisin tänne Vaasaan, wohoo! On toi junamatka vaan aina niin tylsä. Ja tällä kertaa juna oli ihan täynnä väkee, vaikka ei siellä yleensä oo paljoo ketään. Mut niinpä se tais muiltakin vaasalaisilta talviloma päättyä, et palasivat sit näköjään hekin tänne takaisin. Jepjep.

Ei ollut tänne uutta kämppistäkään tullut, vaikka olin aika varma et tänäviikonloppuna tulee jos tulee, kun kuu vaihtui tässä sopivasti. No, jatkan sit yksineloani täällä; saanpahan ainakin lauleskella ihan rauhassa! Vaikka kämppistä tänne ei ollut kuulunutkaan, on täällä käynyt aika kuhina, sillä pöydälläolevan lapun mukaan toi toinen soluhuone on maalattu ja pistetty lattiat uusiks. Kyllä täällä sellanen pieni maalinhaju vielä leijaileekin... Ihan hyvä siis että jäin vielä Jyväskylään, enkä tullut tänne remontin keskelle. ;-)

Hyvä juttu siinä että tuli oltua reissussa on myös se, että kaksi uutta Skip Beat -jaksoa odottelee katsomista. Saa tässä iltasaduksi siis nekin katsella, jeah. En oo sitten Nanan löytänyt oikeen mitään hyvää anime-sarjaa jota raaskisi kattella, mutta tossa viime syksynä anime & manga -kurssilla koulussa katsottiin shôjo-luennon yhteydessä Skip Beat -nimisen sarjan ensimmäinen jakso josta pidin, joten päätinpä sitten jatkaa sarjan katsomista myös omillani. Sarjaa on tullut nyt 21 jaksoa, ja se siis jatkuu edelleen Japanissa. Tässä kyseisen sarjan alku- ja lopputunnarit samassa videossa.Sillon joskus 2000-luvun vaihteessa kun kiinnostuin animesta muutenkin kuin Pokemonin osalta, katselin aika paljon erilaisia sarjoja, myös tosi paljon pojille suunnattua animea. Nykyään musta on tullut varmaan enemmän tyttö, kun tykkään vaan oikeen kunnon shôjo-sarjoista. ;-) Ehkä tässä myös alkaa kasvaan aikuiseksi, kun oon tosi kriittinen animen suhteen, enkä halua alkaa seuraamaan mitään sarjaa jonka ensimmäinen jakso ei sytytä. Helpommin koukutun nykyään japanilaiseen draamaan.

Olin taas yhteyksissä tähän japanilaiseen tyttöön nimeltä Kana, kenestä mainitsin jo viime merkinnässä. Hän on nyt reissaamassa pari viikkoa, joten kahden viikon päästä hän tulee sitten käymään oppitunneillani Seinäjoella. Tosi kiva juttu niin minulle kuin opiskelijoillekin; pääsevät hekin juttelemaan ihan oikean japanilaisen kanssa! Tulee varmasti hauskat ja vähän erilaiset oppitunnit. :-)

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu