Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Tule jo, kevät.

うなぎ丼 ♨ UNAGIDON

sunnuntai 25. tammikuuta 2009

Tule jo, kevät.

Vaikka aina mietin kuinka kesä on niin kiva kun on vihreää ja lämmintä, mutta lopulta kuitenkin se on se kevät joka vie voiton. Sillon kun voi ensimmäisen kerran kulkea ilman takkia ulkona auringonpaisteessa ja kuunnella linnunlaulua, niin on se vaan hienoin fiilis. Keväällä tulee iloiseksi ja tekee vaan mieli tanssia! Onneksi päivät on jo alkaneet selkeästi pitenemään. Muutama kuukausi vielä!

Nyt on iloinen fiilis koska mun flunssa on aikalailla parantunut; ei yskitä enää läheskään niin paljon ja voimat on jo aikalailla palanneet. Oon jopa saanut vähän opiskeltuakin. Ostin Japanista nimittäin tollasia kanji flascardeja, elikkä pelikortin kokoisia kortteja, joissa on jokaisessa hyödyllistä tietoa aina yhdestä kanjista molemmin puolin. Tosi hyviä opiskeluun, niin ei tartte kirjaa raahata koko aikaa mukana. Mukavampikin noista on lueskella kuin siitä kirjasta.

Hyvä fiilis on myös siksi, koska saatiin sovittua kesätyöhaastatteluaika. Nyt vaan täytyy toivoa että tärppää. Meen käymään keskiviikkona 18.2. Helsingissä haastattelussa, ja pääsee sit samalla taas käymään sushilla ja Ben & Jerry's -jätskikiskallakin. Harmi vaan että tuo oli ainut päivä kun heillä oli enää vapaita haastatteluaikoja (olis ollut kyllä maanantaina ja tiistainakin, mutta sillon on töitä), joten joudun skippaamaan koulun. Noh, käyn sen sijaan samalla reissulla katsomassa Sinebrychoffin taidemuseossa näyttelyn nimeltä "Auringonjumalattaren tyttäret". Tuolla olisi myös paljon kivoja luentoja, mutta harmi kun ei asu Helsingissä, eikä tollekaan päivälle satu luentoa osumaan. Ei sinne raaski kovin usein matkustaa. Olkaapa siis onnellisia, helsinkiläiset!

Löysin vihdoinkin ton söpön "Sakura"-nimisen biisin, joka esiintyy "Nousevan Auringon Kajo" -sarjassa. Hauska sarja on se, ja jää tuo biisi siitä hanami-jaksosta päähän aina soimaan. Toi kertsi on tosi söpö!On tullut tässä loppuviikon aikana katseltua tosi paljon japanilaista draamaa, kun oon vaan olla möllöttänyt peiton alla flunssasena. Katsoin kahdessa päivässä läpi jo viime kerrallakin mainitsemani "Dragon zakura" -nimisen sarjan, ja sen perään aloitin katsomaan "At home dad" (atto hoomu daddo) -nimistä sarjaa, josta on vielä pari jaksoa jäljellä. Molemmissa sarjoissa pääosaa esittää Abe Hiroshi, joka on kyllä ihan yks suosikkinäyttelijöitäni. Hän esiintyy myös mm. suositussa sarjassa nimeltä "Kekkon dekinai otoko", se on myös ihan mainio! Kannattaa tutustua näihin sarjoihin ehdottomasti.

Dragon zakura -draama kertoo "huonojen opiskelijoiden" lukiosta, jonne perustetaan erityisluokka Tokion yliopistoon haluaville. Sarja kertoo vuodesta, kun tämä erityisluokka opiskelee sitäkin erityislaatuisemman opettajan (Abe Hiroshi) johdolla. Jos on opiskelumotivaatio hukassa niin tätä vaan katsomaan! :-DAt home dad -draama puolestaan kertoo nimensä mukaisesti koti-isästä, tai oikeastaan kahdesta sellaisesta. Tääkin on tosi hauska sarja; musta tulee isona koti-ISÄ! Tää ei oo varmaan kauheen suosittu, sillä en löytänyt YouTubesta mitään matskuu tähän liittyen, niin joudun nyt jättään tän kohdan videottomaksi. ;-) Tässä kuitenkin kuva!

Suositelkaas mulle jotain draamasarjaa, johon tutustuisin seuraavaksi. Tai no on mulla yksi jo odottamassa, Jetro nimittäin suositteli sellaista kuin "First Kiss". Muistan kun kesällä 2007 oltiin Japanissa ja tän sarjan mainoksia oli joka puolella, niin luulin aluksi että ファースト・キス (faasuto kisu) tarkoittaa "Fast Kiss" - kunnes alko raksuttaan. ;-)

2 kommenttia:

 • 26. tammikuuta 2009 klo 19.03 , Anonymous Sami kirjoitti...

  Moi. Olen ehkä pari kuukautta lueskellut tätä blogiasi ja on pitänyt parikin kertaa jo laittaa kommenttia tänne, mutta laiskuus on aina voittanut. Kun nyt tuossa aikaisemmin kuitenkin kyselit kommenttien perään, niin täältä pesee suosituksia. :) Abe on omiakin suosikkejani ja mieleen tuli heti pari sarjaa, joissa Abe on aika loistava. Vähän aikaa sitten tuli katsottua Antique-niminen sarja, joka oli ihan sympaattinen. Ja sitten on tietenkin Trick, joka on suorastaan klassikko. Olet varmaan nähnytkin nuo jo, mutta jos et ole, niin kumpikin on kyllä sieltä paremmasta päästä.

   
 • 26. tammikuuta 2009 klo 22.54 , Blogger Lotta kirjoitti...

  Sami:

  Jee, sain kommentin! Kiitos! :-D En ole noita kyseisiä sarjoja nähnyt; oon tosi huono alkaa katsomaan mitään sarjaa jos joku ei oo sitä suositellut tai jos en ole siitä jostain vaikka sattumalta lukenut. Siispä, lähdenpä heti tutkimaan mistä nuo sarjat kertoo ja pistetään jonoon First Kissin jälkeen katsottaviksi. Kiitos näistä! :-)

   

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu