Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

JOY.

うなぎ丼 ♨ UNAGIDON

tiistai 20. tammikuuta 2009

JOY.

Ei oo vieläkään parantunut tää flunssa. Ei täs oikeestaan muuten mitään, mut kurkku on vaan niin pirun kipee. Viime yönäkin heräsin siihen että kurkkuun sattu. O___o Kävin kyl hakeen apteekista tänään jotain lääkettä kurkulle ja yskään, ehkä tää tästä. Toivottavasti en tartuta kaikkia huomenna koulussa...

Töissäkin pysty olemaan vaikka ääni aika maassa olikin. Piti vaan olla huutamatta (mä kun yleensä niin kauheesti oppilailleni huudankin ;-)) niin ihan hyvin meni varmaan opetus perille. ;-D Aamulla kuulostin kyllä aika kauheelta varmaan puhelimessa kun sovin kesätyöhaastatteluaikaa ja ääntä ei vaan tullut. Hyvä kuva varmaan välitty sinne puhelimen toiseen päähän tällasesta pihinähiirestä. Noh, pitää korjata tää ennakkokäsitys sit kasvotusten. ;-) Mut kerron tästä sit myöhemmin lisää kun on ajankohtaista!

Mun pari oppilastakin on saaneet tietää opiskelijavaihtopaikkakuntansa Japanissa, ihanaa! Tosi kiva sitten kuulla kuulumisia sieltä. Heilläkin on jo lähdöt helmi-maaliskuun vaihteessa, sieltä se kevät vaan lähestyy, jes! Voitte käydä lukemassa mun kolmoskurssin oppilaan, Fiian, kokemuksia Japanista hänen blogistaan tuosta oikealla löytyvästä linkistä. Se on siis tuo blogi jonka nimi on "pl☆stic I scream !". No se tuli nyt sit näköjään alleviivattuna kun en ois osannut tota tähteä tehdä ilman copy-pastee. :-D Ei se mitää. Vau, linkkinäkin tuli se oikeen, ei ees tartte siis vaivautuu katsomaan oikealle, vaan riittää et painaa tosta nimestä! Ihmeellistä on tää tietotekniikka.

Kattelin statseista että mun blogia on käynyt lukemassa 444 eri henkilöä ja yhteensä käyntejä on ollut n. tuhat. Mut missä on mun kommentit?! :-D Saa tänne kommentoidakkin, niin tiiän ketkä tätä lukee. ;-)) Ei oo tietenkään pakko, saa myös stalkata, koska itsekin harrastan sitä aika monen blogin kohdalla. ;-D Voi vitsi, onpas tässä postauksessa paljon hymiöitä... Pitäiskö alkaa vähentään.

Oliko mulla nyt sit jotain oikeeta asiaakin? No ei, kunhan paskaa jauhan ennen Conanin alkamista telkkarista. Voi vitsit, Conaniakin on enää parisenkymmentä jaksoa jäljellä ennen sarjan päättymistä. Aika surullista, mut niin se vaan menee. Täytyy sitä välillä sarjoja lopettaa et uusia pystyy alottaan. Ja jatkaahan Conan sit taas uusissa merkeissä, jos ikävä tulee. ;-) Oonko muuten kertonut koskaan että nähtiin Einarin kanssa Conan Helsinki-Vantaalla kun se oli lähtemässä pois Suomesta ja me oltiin lähdössä Japaniin? No nytpä sen kerroin sit. Oli se hieno hetki.

Loppuun vielä ihana YUKI biisillään JOY! (Jos mul ois pokkaa leikata tukka, haluisin tollasen kaksvärisen YUKI-polkkiksen. <3) Muistakaa sit tän biisin tahtiin tanssii tota tanssiakin; niin mekin aina karaokessa! ;-D


0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu