Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Osaka.

うなぎ丼 ♨ UNAGIDON

tiistai 23. joulukuuta 2008

Osaka.

Täällä Osakan Nanbassa sitä taas palloillaan. Vaikka tää Japani on kuinka elektroniikan edelläkävijämaa, on mulla tässä ollut vaikeuksia tän Internetin kanssa joten en vielä eilen päässyt kirjoittelemaan. Huoneessa on tollanen reikä Internet-johdolle mutta se ei pelaa, eikä pelaa wlan myöskään. Luovutin eilenillalla ton yrittämisen ja aattelin et käyn aamulla kyseleen tosta respasta et miten pääsen nettiin. Noh, kävin tossa joku tunti sitten siellä kyseleen, ja he sanoivat että joo ei huoneessa toimi netti, voit mennä oman koneen kanssa meidän Internet-huoneeseen. Huoneeseen sai avaimen respasta kun jätti oman huoneen avaimen siihen.

Sit tulin tänne Internet-huoneeseen ja yritin joku vartin päästä nettiin tällä omalla koneella sekä näillä muilla koneilla mitä täällä on. Ei pelaa vaan. Sit soittelin sinne respaan et apua ja sit sieltä tuli setä säätään. Käytännössä pisti kaikki koneet ja laitteet kiinni ja avas uusiks. Nyt pelaa hitaasti mutta varmasti! :-D

Koska mulla meni tähän säätämiseen aikaa tunti niin mulla on nyt enää 10min aikaa ennen kun treffataan matkaseurueen kanssa ja mennään aamupalalle ja sit lähdetään kohti Naraa. Laitoin nyt tonne YouTubeen yhen videon lataamaan, saa nähdä kerkeekö sinne latautua tässä ajassa. Tuun kuitenkin taas illalla tänne ja lisään tähän sit muutaman eilenkuvatun videonkin. Jos tää netti nyt vaan sit sillon toimii!

Noniin. Eilen siis saavuttiin tänne ja lento oli joku 45min myöhässä, mut ei se mitään. Lentokoneessa ei taas tuttuun tapaan saanut nukuttua, mutta kuuntelin sit enkaa ja kattelin Hana yori dango -leffan joka siellä näytettiin, et ihan hyvin sai ajan kulumaan. Ruokakin oli hyvvää.

Kun saavuttiin tänne, meillä oli muutama tunti kulutettavana ennen kuin päästiin tänne hotlalle. Käytiin syömässä lähiraflassa, ja siinähän se aika hyvin kului kun äiti opetteli syömään puikoilla! :-D Lauralla se sujui jo kuin luonnostaan. Salaa harjotellut varmaan kotona. ;-) Sit kun oltiin syöty mentiin vielä tunnin ajaksi kuluttamaan aikaa karaokeen, jossa väsyneinä ja flunssasina vedettiin muutamat biisit ja imailtiin ilmaiset juomat menemään.

Kun päästiin tänne hotlalle niin vähän aikaa lagattuamme mentiin käymään Osakan Tsutenkaku-tornissa. Siellä oli joulupukit ja tontut ohjastamassa meitä. Joulukuusiakin oli ja torni oli koristeltu jouluvaloin. Ei tännekään sitä jouluu päässyt siis karkuun!


Tornista alaspäästyämme ostettiin vielä yhteiset takoyakit että kokemattomatkin pääs maistamaan. Kumpikaan ei sitä ainakaan heti sylkenyt pois, ja Laura jopa näytti että tykkäsikin siitä. :-) Sit vielä illalla kierreltiin Nanban kaupoissa.


Täs viel muutamii videoita ensimmäisen päivän varrelta. Ensimmäisenä japanilainen eläinkauppa!Sit vähän ostoksilla lähikaupassa Lauran kanssa.Pingviinipulliakin löytyi. Tää on vähän huono video kun en uskaltanu zoomailla ku ihmiset katto ni kamera heiluu hienosti! Nanbassa on tää kuvattu. Päivän viimeisessä videossa lisää pingviinipullasta.Pingviinipulla olikin Kajonkin nimikkosarjassaan mainitsema hernekeittopulla.


3 kommenttia:

 • 23. joulukuuta 2008 klo 11.19 , Anonymous Ville Salonen kirjoitti...

  Onpas pikkusia karvapalloja tosiaan. :) Mutta hienoa, että pääsitte perille ilman kummempia kommelluksia.

  Saatiin tänne Jyväskyläänkin näemmä valkonen talvi viime viikonlopun vesikelin sijaan.

  Oikein hyvvää joulua ja terveisiä muullekin Jaaaaappanin retkikunnalle. :)

   
 • 8. tammikuuta 2009 klo 1.43 , Blogger Johannes Kuhmonen kirjoitti...

  Eläinparat. :< Mitä helkkareita on pingviinipullissa sit sisällä, jos noissa oli hernerokkaa? :D

   
 • 18. tammikuuta 2009 klo 1.45 , Blogger Lotta kirjoitti...

  Johannes: Siis pingviinipullissa oli juurikin sitä hernekeittoa sisällä. Oli myös versio jossa oli juustokremee, mut ei oo silti hernekeittopingviinipullan voittanutta! ;-))

   

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu