Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Piristystä flunssaan.

うなぎ丼 ♨ UNAGIDON

perjantai 5. joulukuuta 2008

Piristystä flunssaan.

Aattelin nyt aikani kuluksi kirjoitella vielä ennen JLPT:tä. Se on ylihuomenna, hui!

Mun opiskeluaikataulu ei oo pitänyt ihan paikkaansa, koska oon maanantaista asti ollut flunssassa ja kaameessa pääkivussa. Tänään on onneksi jo parempi olo, joten kouluunkin pääsi käymään. Koulussa oli perjantaiseen tapaan vuorossa anime & manga -kurssia, jossa aiheena oli shôjo-manga ja -anime, joten katsoimme muutaman jakson tyttöjen animea. Sarjat olivat nimeltään Berusaiyu no bara (1979), Mahô no tenshi Kuriimii Mami (1983) ja Shôjo kakumei Utena (1997).

Berusaiyu no bara (Rose of Versailles) kertoo päähenkilö Oscarista (kuvassa oikealla), joka on nainen mutta hänet on lapsesta pitäen opetettu käyttäytymään kuten mies. Sarja sijoittuu nimensä mukaisesti Ranskaan. Katsoimme sarjasta kaksi ensimmäistä jaksoa; ehkä vähän vakavantyylinen makuuni, mutta ihan katsottava!

Mahô no tenshi Kuriimii Mami (Magical Angel Creamy Mami) kertoo nuoresta tytöstä joka saa taikasauvan, jonka avulla hän pystyy muuttamaan itsensä nuoreksi kaunottareksi. Taikatyttöanimea siis. Hänet bongataan TV-showhun esiintymään, jolloin hän saa artistinimen "Creamy Mami". Ihana nimi eikö totta. ;-) Tää oli kaikessa tyttömäisyydessään hauska ja paras näistä kolmesta animesarjasta! Katsoimme tätäkin kahden jakson verran.

Shôjo kakumei Utena (Revolutionary Girl Utena) -animen pääosassa on pinkkihiuksinen tyttö Utena, joka vastoin opettajiensa suostumusta käyttää koulussa poikien koulupukua tyttöjen koulupuvun sijaan. Siksi hän onkin niin kolee, ja tyttöjenkin suosiossa. Tätä animea on tullut aikaisemminkin muutama jakso katsottua, mutta ei tää oikeen muhun iske. Kämppis fanittaa kuitenkin täysillä, että kyllä tää varmaan tsekkaamisen arvoinen on, jos tykkää shôjo-animesta. :-)

Tänään ei pidetty bänditreenejä, koska oon ollut kipeenä ja ei tee mieli laulaa, ja meidän rumpalillakin oli menoa jonnekin. Ens viikolla sitten uus yritys!

Muillekin flunssaa poteville tai muuten vaan kaamosmasennuksesta kärsiville ja miksei ihan terveillekin tyypeille; tässä on muutama mun suosikkivideoista Youtubessa. Toivottavasti piristää!

Tää on yhdestä mun suosikkidraamasarjastani, Nodame Cantabile, tehty video, jossa sarjan hahmot on korvattu heitä muistuttavilla lapsilla. Tää biisi on suomeksi käännettynä "pierujumppa", joten voiko se olla piristämättä? :-D Tällä jumpalla on roolinsa kyseisessä draamasarjassa, animesarjassa ja mangassa. Sarjan päätähti on suosikkinäyttelijäni Ueno Juri, jota ei tässä videossa valitettavasti nähdä, mutta hänen lauluäänensä loistaa!Tää seuraava video kuuluu mun suosikkimainoksiini. Tätä samaa sarjaa on reilu kymmenen erilaista mainosta, joita ainakin vielä kesän Japaninreissulla tuli telkkarista vielä uusiakin, en tiedä tuleeko enää. Tässä mainossarjassa seikkailee Tommy Lee Jones, joka on avaruudesta tullut muukalainen ja hän on ottanut Tommy Leen hahmon. Hän tarkkailee maan asukkeja Japanissa ja raportoi mainoksissa heidän kummallisuuksiaan. Mainoksessa mainostetaan tölkkikahvia.Tekis mieli postata välillä muutamia suosikkimusiikkivideoitanikin, mutta niitä poistetaan aika tiuhaan tahtiin Youtubesta, niin siitä ei sit pitkäks aikaa iloa riittäisi. Postaan kuitenkin välillä sellasia jotka selkeesti on siellä jo jonkun aikaa pysyneet, niin niitä ei sitten niin kovasti vahdita. ;-)

Kävin jo ostamassa junaliput sunnuntaiksi Helsinkiin ja takaisin, joten ei tartte sitten panikoida mahtuuko junaan ja pääseekö kavereiden kanssa samaan syssyyn. Huomisen pyhäpäivän vuoksi kävin kaupastakin jo hakemassa evästä junamatkalle. Juna lähtee sunnuntaina n. puoli kahdeksalta aamulla... Toivottavasti jaksaa herätä ja mennä Linnan Juhlilta jo ajoissa nukkumaan. ;-)

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu