Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

When the East wind blows...

うなぎ丼 ♨ UNAGIDON

sunnuntai 18. tammikuuta 2009

When the East wind blows...

Myydäänköhän Maija Poppanen -DVD:tä kaupoissa? Vai onko sitä ees julkaistu DVD:llä Suomessa? Haluisin niiin taas katsoa sen pitkästä aikaa. Lapsena tykkäsin Maija Poppasesta tosi paljon, ja varmasti tykkäisin nytkin jos kattelis! Jostain kätköistä löytyis EHKÄ TV:stä nauhotettu VHS-versio, mutta kyllä kelpais tollanen DVD myöskin.

Maija Poppanen tuli mieleen tästä aivan loistavasti muokatusta trailerista. Tuli sympaattisesta Maija Poppasesta tosiaankin "Scary Mary".Joululomalla muuten olisin halunnut katsoa Disneyn Kaunotar ja Hirviö, mutta kävin Makuunissa kyselemässä ja he sanoivat että heiltä on se DVD mennyt rikki eikä ole ainakaan toistaiseksi korvattu uudella. Filmtownissa ei myöskään ollut. Lisäksi kaikista kaupoista oli painos loppu. PÖH!

Kaunottaren ja Hirviön biisit sekä suomeksi että englanniksi löytyy onneksi Youtubesta, joten vaikkei sitä DVD:tä omistakaan (vielä!) niin voi fiilistellä näillä biiseillä. ;-) Tässä teillekin tää ihana Bellen aloitusbiisi. Mukana tietty myös Gaston! :-D On tää suomenkielinen versio vaan niin ihanan nostalginen. <3Tänään loppui Project Runwayn neljäs kausi (vaikkakin ensi viikolla varmaan tulee taas tuttuun tapaan erikoisjakso voittajasta). Voittajaksi suoriutui tottakai ah niin ihana 21-vuotias Christian! Jee. Ei kai kellään nyt voinut ketään muutakaan suosikkia olla; Christian nyt vaan on niin fierce. ;-)

Sillon on aina kiva kattella näitä tosi-TV-sarjoja kun oma suosikki välillä sattuu voittamaankin. Samoin kävi myös Amazing Racen yhdeksännellä kaudella, vaikka millään muulla kaudella ei muistaakseni alusta asti ollut suosikkiparini ole voittanut. Kyseessä on siis kausi joka viimeksi näytettiin Suomessa, eli voittajana siis nää hippipojat. ;-)

Ootteko muuten katsoneet Googlevideosista videon "Kintaro Walks Japan"? Kyseessä on siis toisen näistä hipeistä, vaaleahiuksisen Tylerin, tekemä dokumentti, jossa hän kävelee Japanin päästä päähän. Tää on kuvattu ennen kuin Tyler kilpaili Amazing Racessa. Kannattaa ehdottomasti katsoa!

Katotaas jos saatais tähän suoraa katselua tästäkin videosta, en oo aikasemmin kokeillut liittää videota Googlevideosista, niin saa nähdä miten pelaa sit.Tosi-TV-sarjat on kyllä hienoi. En tiiä miten pääsin Disneystä tosi-TV-aiheeseen, mut ei se mitään. Vielä yks katsomisen arvoinen sarja tällä hetkellä on Top Chef, jota näytetään torstai-iltaisin Subilla. Moneskohan kausi siitä oli menossa, oisko kolmas tai neljäs? En uskalla googlettaa kun aina vahingossa sieltä sit ne voittajat pompsahtaa esiin ja kausi on lähes pilalla. ;-)

Tsiigailkaapa siis näitä sarjoja! Ja jos jäi Project Runwayn finaali väliin niin Subin netti-tv:stä osoitteesta sub.fi/nettitv voi käydä sen ilmaiseksi vielä viikon ajan katsomassa. Niin, suomeksi tuon sarjan nimi on siis "Muodin huipulle".

2 kommenttia:

  • 19. tammikuuta 2009 klo 11.47 , Anonymous Jetro kirjoitti...

    Mun pikkuveli lähetti kerran Kintarolle rahaa postissa ja pyys siltä ton kintaro walks japanin dvd:llä. Se sitte pisti meille niitä kaks ja semmosen kortin mukaan, mitä se aina jakeli siellä Japanissa ollessaan. On kyllä hieno video. :)

     
  • 19. tammikuuta 2009 klo 13.29 , Blogger Lotta kirjoitti...

    Jetro: Oo vau! Mä oon kans pitkään miettinyt et pitäiskö se DVD tilata suoraan Kintarolta, kun on toi sen verran hauska pätkä! Ehkä nyt uskaltaa tilata kun näyttää siltä et on tullu oikeen perillekin! :-)

     

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu