Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Sanaechan.

うなぎ丼 ♨ UNAGIDON

lauantai 17. tammikuuta 2009

Sanaechan.

Eilen pidettiin taas pitkästä aikaa bänditreenit. Vanhat biisit meni hyvin noinkin pitkän tauon jälkeen, ja ensimmäistä kertaa yritettiin soitella uuttakin biisiä nimeltä Sanaechan. Yllättävän hyvin meni sekin noin ensimmäiseksi kerraksi. Kyl me vaa ollaa taitavii! ;-D

Tässä on video tähän versioon mitä soitellaan, tästä on myös toinen ja alkuperäinen versio, joka ei oo ihan noin poppis. Mut tää on jees!Treenien jälkeen mentiin porukalla vielä Ainolle nautiskelemaan teetä ja teemakeisia, hyvää oli ja myöhäiseksi meni jutustellessa. :-)

Saatiin tossa keskiviikkona muuten tietää ton joulukuisen tentin tulokset, ja läpi meni! Ensi kuussa pitää vielä se kanjiosio tehdä, jonka jätin kokonaan tekemättä, mutta onneksi sen tekemiseen on nyt sitten reilusti aikaa, sillä noi kaksi muuta pitkää osiota meni läpi. Lukuaikaakin vielä on, joten eiköhän se hyvin mene. :-)

Tänään mun piti vähän siivoilla (viikon jälkeenkin matkalaukku vielä keskellä lattiaa...) mut aamulla kun heräsin niin kurkussa oli joku kaktus ja nokka vuosi sekä olo oli kuumeinen, joten taidan siirtää siivoomisen huomiselle ja lepäillä tän päivän. Pitäis apteekissa käydä hakeen vähän Burana C:tä, mut eihän tonne pakkaseen viiti lähteä. Ehkä täs selvitään!

Ens viikolla jatkuu yks mun suosikkiohjelmista TV:ssä, nimittäin Amazing Race. Tällä kaudella kilpailijat käyvät myös Suomessa, joten kannattaa seurailla miten amerikkalaiset selviävät suohiihdosta ja muista suomalaisista hullutuksista. Itse katselin ton kauden sillon muutama vuosi sitten kun se tuli jenkeissä, mutta meinaan kyllä uusiks taas kattoa sunnuntai-iltojen ratoksi.

Tähän loppuun vielä yks JUDY AND MARY:n biisi vuodelta 1995. "Over Drive" on soinut mulla päässä siitä lähtien kun laulettiin sitä Yukikon kanssa karaokessa Yamashinassa. Jos aikaisemmista postauksista ei ole tullut selväksi, niin JUDY AND MARY on siis ihan lemppariyhtyeeni. <30 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu