Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Umiyuki.

うなぎ丼 ♨ UNAGIDON

tiistai 27. tammikuuta 2009

Umiyuki.

Herranjestas, miks en oo vielä pastennut tänne blogiin Jeron Umiyukia? Mietin et minkä videon pistäisin seuraavaks ja kuuntelin samalla musaa, kunnes tajusin et hei tätähän en oo ees viel pistäny tänne. Jero on siis jenkeistä kotoisin oleva jäbä, joka asuu tällä hetkellä Japanissa ja laulaa enkaa, eli japanilaista iskelmää. Hänen isoäitinsä on kylläkin japanilainen, että ehkä sieltä sitten tää enka on vereen tullut. :-) On suosittu hän Japanissa, ja nuoretkin on alkaneet vähän kääntymään enkaan päin, etenkin kun on kyse karaokesta. Tullut tätä biisiä useaan otteeseen kyllä karaokessa lauleskeltuakin!Sain muuten vaihdettua sitä haastatteluaikaa helmikuun 13. päiväksi (perjantai, kääk!), joten ei tarttekaan skipata koulua! Yay! \o/ Täytyy toivoo ettei tää epäonnenpäivä vaikuta sen haastattelun tuloksiin. ;-)

Mun kaikki kolme oppilasta japanin kolmoskurssilta on nyt saaneet tietää sijoituskaupunkinsa Japanissa. Yksi lähtee Akitaan, toinen Hiroshimaan ja kolmas Tokion lähettyville. Hauskaa, kun kaikki on ihan eri puolilla ja puhuvat sitten palattuaan ihan eri murteita. ;-D Tässä on vielä linkki Akitaan lähtevän Satun blogiin, käykääpä kurkkimassa! http://fluffyfairytale.blogspot.com/

Näytin tänään mun kakkos- ja kolmoskursseille puolituntisen videon japanilaisista näyttämötaiteista, mut ei saanut kovin suurta suosiota se! :-D Liekö sitten ollut vähäeleinen nô-teatteri liikaa vai mikä. No, nytpä ainakin tietävät mitä ovat , bunraku ja kabuki! Ehkä tää aihepiirikin vielä aukenee, kunhan ovat vähän vanhempia. :-)

Huomenna ei ole poikkeuksellisesti koulua, joten pidetään Tiian kanssa kutsut ja tehdään vähän sushia ja friteerattua kanaa. Nams! Riku tulee myöskin Vaasaan pitkästä aikaa, sillä hän on nyt käymässä vähän aikaa Suomessa, kunnes palaa taas ensi viikolla takaisin Japaniin. Kiva päivä siis luvassa! Meillä on kyllä jo olkkari ihan täynnä Tiian muuttolaatikoita, joten saa nähdä miten mahutaan tänne muuton keskelle leikkimään. Mut eiköhän me jotain keksitä!

Tässä vielä kesänodotukseen Ai Ôtsukan kesäbiisi - PEACH!P.S. Jaksaakohan kukaan muu kattoa näitä videoita kuin meikä? Ja vielä miljoona kertaa peräkkäin... Mikä siinä on, että mun pitää aina kuluttaa joku biisi loppuun kuuntelemalla sitä useamman päivän ajan ja useita kertoja päivässä? ;-D

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu