Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

This is my Bankai!

うなぎ丼 ♨ UNAGIDON

lauantai 31. tammikuuta 2009

This is my Bankai!

Eilen pidettiin pienet bailut Jannella ja Timolla. Sitä ennen pidettiin kyllä bändireenitkin, joissa Riku oli tuuraamassa Miikkaa, joka lähti karkuun Espooseen. Ihan hyvin meni nekin, ja päätettiin pari uutta biisiäkin, joita toivottavasti päästään ensi viikolla jo reenaamaan. Toinen näistä biiseistä on JAM:in aikaisemminkin jo tänne linkittämäni biisi "Over Drive", ja toinen on TOKIO-nimisen yhtyeen biisi "Sorafune". Tää biisi esiintyy myös mahtavassa draamasarjassa nimeltä "My Boss My Hero", kannattaa tutustua!

Tässä on loppukrediitit kyseisestä sarjasta, sekä taustalla tää biisi!Reenien jälkeen nähtiin koululla muutamia muitakin japanologeja ja suunnattiin porukalla Jannelle ja Timolle. Päästiin heti alkuunsa vähän syömään, sillä Jetro oli tehnyt ihania tonnikala-majoneesi-onigirejä ja Timo teki maukkaita pitsaleipiä! Nam!

Eiks oo söpöjä nää onigirit! Ei melkeen raaskinut syödä kun ovat niin suloisia. Kiitos Jetro!

Näiden lisäksi tarjolla oli myös keksejä ja sipsejä, ja lopulta ei ees tarvinnut ostaa kebabia vaikka viime kirjotuksessa mainitsinkin että taidan sellasen hakea! Mut ei vaan jaksanut syödä enää sinä iltana. ;-p

Myöhemmin illalla ykkösluokkalainen Silja toi vielä tällasta anpania, elikkä makealla paputahnalla täytettyä leipää. Tai oikeestaan pullaksi sitä kai suomeksi voisi sanoa, vaikka Japanissa pullakin on leipää. ;-) Oli erittäin hyvää sekin! Anko-paputahna oli tehty itse alusta alkaen; on siinä ollut hommaa!

Ettei ihan syömiseksi koko ilta ois mennyt, niin pelattiin me vähän Wiitäkin. Illan hittipeli oli Bleach-tappelupeli, joka siis perustuu samannimiseen anime-/mangasarjaan. Oli ihan huvittava se kaikkine dubbauksineen!

Janne laittoi Ichigo Kurosaki -vermeensä päälle voittaakseen, mutta eihän se mitään auttanut!

Mario Kartiakin pelattiin, joka luonnistui allekirjoittaneelta huomattavasti paremmin kuin tämä Bleach-peli. Sai siinä nimittäin heilua ihan tosissaan jos meinasi saada yhtään osumaa vastustajaan. Mario Kartissa sen sijaan voi ajella vaan rauhassa menemään!

Tänään täällä on ollut muuttopäivä, sillä pitäisi saada tuo Tiian huone nyt tyhjäksi tän viikonlopun aikana, että voi sitten avaimen palauttaa takaisin VOAS:lle. Huomenna siis vielä sählinkii täällä luvassa. Sit tulee hiljaista ja yksinäistä... Jos ei sitten joku uus asukas päätä ilmaantua tohon tilalle. Jeh, kattellaan!

5 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu