Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Sushikestit.

うなぎ丼 ♨ UNAGIDON

torstai 29. tammikuuta 2009

Sushikestit.

Eilen pidettiin siis Tiian kanssa pienet kutsut, ja tehtiin sushia sekä karagea, eli friteerattua kanaa. Sushi oli ihan perinteinen makizushi, jonka sisällä oli kurkkua ja tamagoyakia, eli paistettua kananmunaa. Yleensä tehdään tällanen versio, koska se on helpoin ja kaikki tykkää siitä! :-)

Takana on kaikenlaista roinaa kuten mun yskänlääke, joka ei siis kuulu tarjoiluun! ;-D Ton verran tehtiin sushia, mutta tossa ei oo kaikki kanat mitä paisteltiin. Joku neljä rasiaa oli sitä, eli sitä riitti useamman tollasen lautasellisen verran. Jengiäkin meillä oli täällä sen verran, että äkkiä kaikki katosi parempiin suihin! Jälkkäriksi Tiia teki vielä törpölöörää, joka on hänen oma bravuurinsa, ja se koostuu kermasta, rahkasta, mustikoista, sekä sokerivoissa paahdetuista kaurahiutaleista. Erityisen hyvää on se, ja se löytyy usein meidän kutsujen menuusta! En nyt ottanut siitä kuvaa, mutta ens kerralla vaikka sitten. ;-)

Kutsujen jälkeen pelattiin vielä Tiian, Tonin ja Rikun kanssa yhet Mario Partyt Wiillä, ja tottakai meikku taas voitti! ;-))) Vaikkakin aika taidokkaasti, sillä tokavikalla kierroksella mulla oli vaan yksi tähti, ja sain viimeisellä kierroksella yhden ilmaisen, sekä ryöstettyä kaksi! Taitolaji... ;-)

Tänään käytiin koululla opiskelemassa vaan pari tuntia, sillä puhetunnit oli peruttu Watanabe-sensein sairastumisen vuoksi. Toivottavasti ensi viikolla hän on jo terve, ja päästään taas jutustelemaan. :-)

Huomenna on vähän isommat kutsut luvassa, sillä Janne ja Timo pitävät tuparibailut luonaan. He asuvat ihan koulun vieressä, joten reenien jälkeen pääsee hyvin sitten sinne suoraan. Huomenna taidan ostaa pitkästä aikaa oikeen kunnon kebabin! :-D

Fiilis: JUDY AND MARY - KYOTO0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu