Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Pakkaspäivän reenailua ja ruuanlaittoa.

うなぎ丼 ♨ UNAGIDON

keskiviikko 18. helmikuuta 2009

Pakkaspäivän reenailua ja ruuanlaittoa.

Kääk! -20 astetta on vähän liikaa... Hengissä kuitenkin selvittiin kotiin tän päivän riennoilta, vaikka lähellä oli jäätyminen. Toi merituuli ei auta kyllä yhtään asiaa, kun tuolla ulkona pakkasessa tallustaa.

Tänään oli paljon aktiviteettiä ja vielä hauskaa sellasta. Pakkasesta huolimatta siis mukava päivä! Päiväsellä ensin Linda tuli käymään, ja jutskailtiin vähän Tokion nähtävyyksistä, sillä hän on lähdössä ensi lauantaina pariksi viikoksi Tokion seudulle pyörimään. Oon kyllä vähän kade, varsinkin kun pääsee hän pakoon tätä kylmyyttä! :-D Viime viikolla tais olla joku lämpöaalto Japanissa, ja Tokion seudullakin mittarilukemat kävivät parissakympissä... Siis 40 astetta lämpimämpää mitä täällä... Ahh!

Sit neljältä pidettiin taas bändireenit koululla. Päästiin vetämään uusiakin biisejä tällä kertaa ihan kunnolla, ja vanhatkin menee jo melko hyvin. Otin yhden videonkin, jossa pojat lauleskelevat ja soittelevat biisiä "Shônen Heart". Vähän huonolaatunen toi video, mutta ehkä siitä selvän saa. :-)Reenien jälkeen pidettiin koululla ruuanlaittoilta. Meitä oli yhteensä parisenkymmentä tyyppiä yhdessä keittiössä, joten sähläystähän se vähän oli! ;-D Mut saatiin ainakin äkkiä neljä kiloo perunoita kuorittuu ja muut vastaavanlaiset hommat hoidettuu. ;-)

Ruokana meillä oli korokkea, eli uppopaistettuja asioita, jotka tällä kertaa koostuivat lihaperunasoselaatikosta! :-D Helppo siis valmistaa. Muussataan vaan potut ja heitetään sekaan kypsennetty jauheliha-sipulisekoitus ja mausteet, sit muotoillaan siitä pihvejä, pyöritellään jauhoissa, kananmunassa ja pankossa, sekä lopulta uppopaistetaan.

Lisänä tehtiin vielä harusame-keitto, riisiä sekä salaatti. Hyvää tuli, ja ruokaa oli kyllä tarpeeksi! Ylikin jäi, mutta kaikki saatiin sitten jaoteltua jengille mukaan, eli mitään ei hukkaan mennyt. :-)

Tulipas nyt paljon kuvii. Mut kuvathan ne kertoo enemmän kuin tää mun selitys! Hauskaa oli ja ruoka oli erittäin hyvää! Kiitos kaikille mukanaolleille! <3

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu