Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Ladies and gentlemen, Mr. Bob Harris.

うなぎ丼 ♨ UNAGIDON

torstai 5. helmikuuta 2009

Ladies and gentlemen, Mr. Bob Harris.

Huhhuijjakkaa, mihin se viikko taas pikkuhiljaa katoaa. Eilen oltiin Tiian kanssa koko päivä kaupungilla vähän shoppaileen. Tarttui mukaan uudet kengät, koska vanhat on menneet ihan hajalle, ja loskakelillä (joka on tunnusomaista Suomen talvelle) jääkylmä vesi tulee pohjasta läpi. Ei kiva. Mut ne oli halvat kengät! 70% alennuksessa Andiamossa vain 14 euroa. Wohoo! Joskus sitä tekee löytöjä. Oikeaa kokoakin olivat ne, vaikka mun "siro neljäykkönen" on yleensä aika vaikee löytää, varsinkin alennusmyynneistä! ;-D

Kenkien lisäksi mukaan tarttui H&M:ltä teemaan sopiva T-paita. Teemaan sopiva siltä osin, että ne kengät on tyttöbootsit ja paidassa ratsastaa yksinäinen cowboy. Sit Anttilan TopTenissä piti taas vaihteeks käydä vähän penkomassa alelaareja, ja sieltä mukaan lähti kolme DVD:tä ja yksi CD. Ostin kaksi Scarlett Johanssonin tähdittämää elokuvaa, koska Scarlett on vaan niin ihku. Nää oli "The Island" ja "The Prestige". Lisäksi ostin No Country for Old Men -leffan, jota oon jo hetken pähkäillyt että ostaako vai ei, mutta eilen oli sellanen fiilis et nyt on pakko kattoo, ja se lähti sit mukaan. Tulipa sekin siis jo eilen kattottua.

Tänään tuli käytyä kavereiden kanssa pitämässä ainejärjestön kokousta kahvilassa, ja imailtiin tietysti Runeberginpäivän kunniaksi Runebergintortut. Oli erityisen hyvää! Paljon parempaa mitä ne kuivat korkeet törtsät jota myy Fazer kaikis kaupois.

Selailin Citymarketissa uusinta Anime-lehteä, ja siellä oli juttua karaokesta. Voi vitsit, kun alko tekeen mieli karaokeen laulamaan ja juomaan melonilimsaa. Hauska oli se juttu, kun oli niin paljon kuvia! Sit piti tietty kattoo taas Lost in Translationin karaokepätkä. Boooob Harrriiiiiiis!Ens viikonloppuna olis Tampereella Tracon. Siellä olis varmaan ihan hauskaa, mutta musta tuntuu että noi conit on aikoinaan kahlattu läpi. Onko niillä enää mitään uutta tarjota? Eikö ne oo nykyään vähän sellasia paikkoja että miitataan kavereita, eikä niillä luennoilla oo niin väliä. Eihän siinä toki mitään vikaa oo, mut ois kiva käydä joskus jollain coniluennolla, joka oikeesti tarjois jotain uutta. Ehkä alan olla jo liian vanha coneilemaan! (KÖH KÖH, en oo oikeesti vanha! ;__;) Conin järkkääminen on tosin ihan hauskaa puuhaa, mutta on se vaan niin pirun stressaavaa!

Millonkahan ne meinaa tuoda Ponyo-leffan Suomen teattereihin? Hmm... Finnkinon sivuja tutkiessani iski silmään että Laputa tulee ens kuussa teattereihin. Vau. Miks ne tuo noit vanhoi mut ei voi yhtä Ponyoo tuua! ;-D Ponyon tunnaribiisi soi kyllä viime kesän läpi jokaisessa kaupassa ja jokaisella mainoskatkolla sekä jokaisessa keskusteluohjelmassa. Mut on se kyl vaa ihku biisi!
0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu