Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Robo robo!

うなぎ丼 ♨ UNAGIDON

keskiviikko 11. helmikuuta 2009

Robo robo!

Oon viettänyt tässä viimisen viikon aika tiiviisti kanjien parissa, niin ei oo hirveesti tullut vepissä pyörittyy. Nyt se on kuitenkin ohi se koe. Ei tartte enää iltaisin päntätä maksakirrooseja ( 肝硬変 ) ja muita ihanii sanoja, joita ei oikeen suomeksikaan ymmärrä. Tai no ei tartte, mutta aionpa silti päntätä, sillä olis tulossa tohon hakuprosessiin liittyen japanin kielen koe, jossa noi maksakirroosit ja kumppanit on taas enemmän tai vähemmän hyödyllisiä osata. ;-)

Tänään oli pitkä päivä koululla, sillä yhdeltä oli ensin toi koe jossa viihdyin parisen tuntia, sit hengailin jotain vajaan tunnin ja neljältä pidettiin bändireenit, jonka jälkeen taas kuudesta kahdeksaaan oli oppitunnit. Nyt vähän väsyttää, mutta pitääkin mennä ajoissa nukkumaan, kun yritän vähän unirytmiä tässä kääntää parempaan suuntaan, että jaksaisi perjantaina heräillä viiden maissa...

Bändireenit meni ihan hyvin, tosin saatiin reenailtua vain vähän päälle tunti, sillä joku toinen bändi oli varannut tilan siihen iltapäivälle, koska ei oltu muistettu varata sitä luokkaa itsellemme. Nohhh, ei voi mitään. Kaikki biisit saatiin kuitenkin käytyä läpi, noi kaksi uuttakin. Laitettiin varaus valmiiksi jo ensi viikkoa varten, joten saadaan pari tuntia sitten taas reenailtua! Jannella on jotain yhteyksiä Desucon-nimiseen tapahtumaan, ja oli ollut kuulemma vähän puhetta että jos päästäis sinne heittämään keikkaa! :-D No, kerron jos tästä nyt tulee jotain, et voitte tulla kaikki kattomaan! ;-)

Perjantaina se on sit nokka kohti Helsinkiä, siksi siis pitää siinä viiden maissa heräillä, että ehtii 6:22 junaan. Onneksi se juna menee suoraan eikä tarvitse vaihdella, niin voi ottaa pienet tirsat. Raportoin tossa viikonloppuna sitten Helsinginreissusta! Ainakin kerron siitä näyttelystä et millanen oli. :-)

Nyt se on kuulkaas niin että oon käyny kaikki kielikurssit koululla läpi. Nyt pitäis olla siis advanced-tasolla ja osata se 1000+ kanjia... Siinä kun ton tuhannen päälle alkaa menemään, niin alkaa sanasto jo olla aika yksityiskohtaista ammattisanastoa jne., joka alkaa tuottaa jo vaikeuksia, ja epätoivonhetkiähän tulee... Mut ei se auta kun vaan kertailla ja kertailla, että ei heti huku päästä kaikki sanasto ja kanjit, vaikka kielikurssit onkin jo käyty.

Sitten alkaakin kandin tekeminen. Tänään oli ensimmäinen kandikurssin oppitunti, ja sain jo heti itseni epäilemään omaa aihettani, että saanko siitä tarpeeksi irti, tai irti sellaista mikä nyt olisi ihan hyödyllistä tutkia. Yritän nyt kuitenkin toistaiseksi pitää kiinni siitä että Kansai-ben on ihan hyvä aihe. Tosin mulla ei ole vielä kauheesti hajua miten sitä rajaan, mutta eiköhän sekin lähiaikoina selkene.

Ollaanpa pitkällä jo tätäkin alkuvuotta, kun lauantaina on jo ystävänpäivä! Täytyypä muistaa japanilaiseen tapaan ostaa poikaystävälle suklaata. Tai oikeestaan voisin vihdoinkin jakaa hänen kanssaan mun Wonka-suklaalevyn, jonka ostin Japanista ja jota oon säätänyt oikeaa hetkeä varten. Ehkä tää on nyt sitten se hetki! Tässäpä kuva kyseisestä suklaalevystä (tai no siis eri levy, samaa kamaa! ;-D) Lauran käsissä Japanissa!

Ainakin Laura ja Äiti kehuivat että toi suklaa oli erityisen hyvää, kun hekin siis omat levynsä ostivat. Parempi siis olla! Tuli siinä mukana vielä hieno Wonka-penaali, sellanen peltipenaali, jonka sisällä toi levy sit on. Toivotaan et löytyy Golden Ticket kääreen sisältä!

Laitanpa tähän loppuun vielä videon biisistä, jonka soitin vuonna 2006 ystävänpäivänä keskusradiosta yläasteella, jossa olin töissä. Taisipa sitä kaikki sen päivän sitten hyräillä ainakin mielessään jos ei ihan ääneen. ;-)

W - ROBO KISSHyvää ystävänpäivää, ystävät! <3

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu