Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

ヤーレンソーランソーランソーラン!

うなぎ丼 ♨ UNAGIDON

tiistai 3. maaliskuuta 2009

ヤーレンソーランソーランソーラン!

Tää aamu alko huonosti. Kävelin ulko-ovelle katteleen oisko tullut postia, ja kun näin kirjeen lattialla ton eteisen lasioven läpi, avasin oven ja löin sen suoraan otsaani. Vieläkin on kuhmu siinä. Sit näin mikä kirje se oli, ja JLPT-tuloksethan siinä. Kirjeen koosta jo arvasin että ei läpi mennyt, sillä viime vuonna kun 3.-tason tulokset tuli, oli se isossa kirjeessä jonne mahtui todistus - nyt tää kirjekuori oli pieni, jonne mahtuu vain tuloslappu. Tiesin kyllä että ei toi läpi voi mennä, mut on se pettymys silti. Sain 200 pistettä 400:sta mahdollisesta, elikkä tasan 50%. 60% tarvitsee saada läpäistääkseen. Nohh, ei siinä, ei muuta kun ens kerralla uusiks ja kunnon marginaalilla! ;-)

Oon kyllä nyt lähiaikoina opiskellut kanjeja aika paljon. Toi Japanista ostettu "jlpt 2 kanji flashcards" on maksanut itsensä jo takaisin, kun pidän niitä aina pientä pinkkaa mukana ja junassa istuessani ja telkkaria katsellessa niitä lueskelen. Nyt jos jaksan pitää tän tahdin (5 korttia päivässä), niin saan kaikki opiskeltuu just hyvin ennen syksyä ja sit syksyn vielä kertailtua sekä kanjeja että kielioppia. Ainakin niin hyvin että se 60% pitäis saada! Nii.

Mites muut, onks joku lukija saanut JLPT-tuloksiaan? Tänään niitä ainakin tänne Vaasaan kaikille jaettiin. Joku oli eksynyt tänne blogiin googlen kautta hakusanalla "JLPT-tulokset" tms. kun kattelin noita statseja. Et ainakin joku täälläkäynyt on varmaan kyseisessä kokeessa ollut. ;-)

Seuraavalla japaninreissulla pitää kyllä hankkia Book Offista enka-levyjä. Viimeks vähän yritin kattella mutta aika heikosti tuli vastaan. Liekö sitten pitää mennä ihan kunnon jättimäiseen levykauppaan käytettyjä levyjä myyvän kaupan sijaan, jotta saisi eteensä paremmat valikoimat. Ehkä, meibi. Tässäpä teille kaikkien japanilaisten tätien vävysuosikki - Hikawa Kiyoshi!Jeroltakin on tullut joku aika sitten uusi sinkku, "Eisa". Tässäpä sekin! Jeroakin pitää hankkia, pitää vaan toivoo et tulee enempi just omii biisei, kun se eka levy oli nimeltään "covers". :-pSit viel yks video, joka toi hymyn huulille vaikka vähän huono päivä olikin. Näitä on ollut muutamia muitakin Youtubessa, mut tää oli tosi hauska!Varmaan tajusittekin mistä on kyse, eli nää tytöt laitto kameransa kaitenzushi-ravintolan hihnalle, jossa ne sushit siis pyörii ja joista omansa voi valita. Pitää testata joskus vastaavanlaista temppua. ;-)

Sit viel tähä loppuun; käykääpä äänestämässä meidän Janne voittoon "kuumin cosplayaaja" -taistossa! Hän on siis kilpailija numero kolme, nimimerkillä Elffin. Äänestäminen tapahtuu lähettämällä kommentti tonne alareunan kommenttiboksiin ja kirjoittamalla siihen kilpailijan numero.

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu