Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

笑 ~ smile.

うなぎ丼 ♨ UNAGIDON

torstai 23. huhtikuuta 2009

笑 ~ smile.

Tässä tän päivän kolme löytöä, jotka jokainen sai mut hymyilemään, jokainen omalla tavallaan.Aivan mahtavan hienosti toteutettu animaatio sudesta ja possusta. On siinä ollut hommaa!Ihanan liikuttava video, joka on kopio tästä, mutta onnistuneesti saatu toteutettua myös Japanissa. Japanilaiset näyttävät ottavan homman vakavammin mitä jenkit.Hauskan osuva tee-mainos! Suntory time!

Unohdin eilen pistää tänne tämän.

Pääsin näköjään lehteen sen mun anime & manga -luennon jälkeen. Eivät vaan näköjään osaa tuolla Seinäjoella kirjoittaa totuudenmukaisia artikkeleita, sillä artikkelissa oli erittäin paljon virheitä. En halua sitä edes tässä sen kummemmin esitellä. Niin minun kuin muidenkin sanomisia oli vääristelty ja ei oltu kuunneltu tarpeeksi tarkkaan mm. minun luentoani.

Artikkelissa kerrotaan minun sanoneen, että 60-luvulla näytettiin Muumeja meillä Suomessa telkkarissa, kun kerroin että 90-luvulla alkoi pyöriä meillä Muumilaakson tarinat -niminen animesarja. Tais pyörähtää numero toisin päin. Toinen moka oli, kun kerroin että tyttöjen mangassa aiheena voi olla usein poikarakkaus tai vaikkapa toiseksi sukupuoleksi pukeutuminen, tarkoitin tällä siis esim. Rose of Versailles -mangaa/-animea, jonka päähenkilönä on pojaksi pukeutunut Oscar-niminen tyttö, mutta tämä artikkeli sanoo että "tytöille suunnatun mangan aiheena on mm. pukeutuminen". Öhh. Voisivat vaikka tarkistaa nämä asiat ennen lehteen painamista... -____- Artikkelin otsikossakin jo viitattiin Parapara-tanssiin nimellä "Bara bara". Mutta mitäpä näiltä paikallislehdiltä voi odottaa...

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu