Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Lonely yurayura swimmin', yura yura dreamin'...

うなぎ丼 ♨ UNAGIDON

perjantai 3. huhtikuuta 2009

Lonely yurayura swimmin', yura yura dreamin'...

Joujou. Täällä taas. Kiirettä on pitäny nii että kerenny tännekkää kirjotella, perkule. Veppiki oli tänää rikki. Ei mee hyvi!

Mut menee oikeesti täysin hyvin, vaikka kiirettä onkin. Mitäs täs on tullu nyt sit puuhailtuu; kauheesti kaikkii kivoi juttui! Tos joku päivä oltii Tiian luona vähä pelaan korttia.

Mjoh, ei taijeta Texas Hold 'Em:ssä käyttää jokereita, mut ne nyt vaa sattu oleen siel pakas. ;-D Tuli hienoja käsiä kyllä niiden avulla...

Sit Joniki kävi tääl Vaasas kyläilee ja tehtiin uudessa Yhteishyvä-lehdessä olleella reseptillä tortillapaistos!

Haha, ei näytä varmaa kovin herkulliselta... Just uunistatulleena se paistos tuossa! ;-D Kuka lie keksiny tollasenki reseptin siihen lehteen... Tuo koostuu siis silleen, et siinon kahdeksan tortillalettuu päällekkäin, joiden jokaisen kerroksen välissä on jauheliha-herne-maissi-paprika-salsa-chilitomaattikastike. Paistellaan siis jauhelihat ja heitellään noi setit sinne sekaan ja sit kootaan toi paistos ja pistetää viel sinne uuniin. Makunsa mukaan voi valita tulisen tai vähän miedomman salsan. Laitettiin lisäksi vielä Pirkan chilitomaattimurskaa; ohjeessa oli tavallista tomaattimurskaa, mut me tykätää vähä pikantimmasta! Päällä on tomaattiviipaleita ja avokadolohkoja, ja siinä päällä vielä iso kasa juustoo. Aijoo, heitettiin siihen vielä ohjeesta poiketen jalapenoviipaleita päälle. Annettiin olla joku vartti sen uunissa ja tällanen tuli. Ja voin sanoo et oli hyvää! :-D

Siiiitten. Olin tänään Seinäjoen kirjastolla pitämässä sen luennon animesta ja mangasta, josta täällä jo vähän aikasemmin mainitsin. Oli tosi hyvin porukkaa paikalla ja istumapaikat meinas loppua kesken! Tosi hyvät tarjoilutkin oli. Hienosti järjestetty tapahtuma. :-) Paikallisesta Ilkka-lehdestä oli myös toimittaja ja kuvaaja paikalla, joten kantsii huomisesta tai lähipäivien lehdestä koittaa bongata juttu tosta tapahtumasta.

Mun luentoni lisäksi paikalla oli myös muuta ohjelmaa.

Seinäjoen Otakut -animeyhdistyksestä oli tyyppejä kertomassa mm. paraparasta ja cosplaystä. Tässä tyttö, jonka nimeä en millään muista, tanssii paraparaa.

Tässä myös Seinäjoen Otakut -yhdistyksen cosplayaajia. :-)

Oli tosi mukava ilta siis Seinäjoella tänään. Mun oppilaitakin oli muutamia paikalla, jei! Plussaa heille! ;-D

Täs eilen otettiin vähän promokuvia meidän bändin kanssa. Niit on about miljoona ja monet on oikein kivoja ja jotkut ihan kaameen epäonnistuneita, heh. Pitäis kuulemma tehdä joku juliste siitä Tukholman keikasta, niin piti sit vähän kuvailla. Tässä yks ihan onnistunut otos.

Oon siis toi pinkkitukka. Vähä naamioiduin peruukin alle et olisin enemmän j-pop. ;-)

Ollaan vähän kasvatettu biisivalikoimaamme bändin kanssa, kun pitäis siellä Tukholmassa heittää 45min keikka. Yks uusista biiseistä on WINK-nimisen yhtyeen 80-luvulla julkaisema biisi "Sabishii Nettaigyo", joka tarkoittaa noin vapaasti suomennettuna "yksinäinen trooppinen kala". On siinäki nimi! ;-DMietin vähä et miten toi oli niin tutunkuuloinen, kun kitaristimme tuota meille ehdotti. Sit tajusinkin että W (daburuyuu) on myös tehnyt siitä version.Kumpi on parempi? Mun täytyy kyl sanoo et toi alkuperänen, se on niin ihanan kasari. <3

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu