Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Voevoe.

うなぎ丼 ♨ UNAGIDON

torstai 19. maaliskuuta 2009

Voevoe.

Nyt taitaa kuulkaas käydä niin että tuun viettämään seuraavankin vuoden Suomessa. Valitettavasti en siis saanut suurlähetystön kautta hakemaani apurahaa vuoden opiskeluun Japanissa, ja valitettavasti noi koulumaksut on niin tyyriitä ettei oo muuten tällä hetkellä varaa lähteä... Mut, tais olla muutenkin tänä vuonna aika kova kilpailu, oon varma et joku osaava sinne silti pääsi! Vähän katkera oon, mut kyl tää täst! ;-D

Mnii, nyt täytyy sit ottaa käyttöön suunnitelma B. Suunnitelma olis sellainen, että muutan seuraavaksi vuodeksi Jyväskylään, jatkan opettajan työtäni ja teen kandintutkielman valmiiksi. Sit taas ens keväänä uudet apurahahakemukset kehiin, jos onnais! Täytyy yrittää saada varmaan jotai muitakin töitä, et vois vaikka ens vuoden kesänä sit lähteä taas kielikouluun, jos ei muuten apurahoja/opiskelupaikkaa irtoa. Se lottovoittokaan ei ois pahitteeks... ;-) On kyllä pölvästejä ne, jotka sanoo et raha ei muka tuo onnee, mut aijai kun se sitä tois!

Opetan siis taas ensi syksystä alkaen Seinäjoen kansalaisopistolla japania, joten jos kiinnostaa japanin kieli ja kulttuuri, kaikki vaan ihmeessä mukaan! Toi kansalaisopisto on vielä todella halpa, sillä vuoden opinnot maksaa vain 25 euroa, huhhei. Jyväskylässä oli huomattavasti kalliimpaa, kun siellä aikoinani kävin.

Mut kuulkaas. Toukokuussa meillä olis keikka Tukholman yliopistolla. ;-D Lähdetään pakulla bändikamojen kanssa laivalla 26. päivä kohti Tukholmaa, ja heitetään siellä 45 minuutin keikka... Kaikki vaan paikalle kattomaan! :-D Katotaa jos saatas pari muutakin keikkaa tässä lähiaikoina varmistettua - ihan tänne Suomenmaalle siis ne! :-)

Voevoe, toivottavasti tulee taas syksyllä halapoja lentolippuja myyntiin ni voi mennä Kiotoon joululomaks kavereiden nurkkiin pyöriin. >:-))

Jos jollakulla lukijalla on mielessään joku kansalaisopisto, jolla olis selkeesti kysyntää japanin kielen kurssille, niin kommentoikaa, ni otan yhteyttä kyseiseen opistoon jos saatas kurssi aikaseks seuraavalle lukuvuodelle! Ens vuonna mulla ei nimittäin hirveesti muuta näillänäkymin oo kuin se kandi, ni on aikaa pyörii ympäri suomee levittämässä japanitietoutta! Ei tätä blogii kyl kovin moni taida lukee, mut aina joskus joku googlen kautta eksyy... :-D

Mun hymiöiden määrästä voi päätellä et yritän peitellä mun harmitustani, hehhee. Mut, kyl mä selviin, joku päivä! Siihen asti pitää hihitellä hermostuneesti ja käyttää liikaa hymbejä!

"KUKKII PERHOSII!", lainatakseni jotakin joskus. Ihkusöpöilyy elokuvasta ja anime-sarjasta "DMC"! Amai koibito.


7 kommenttia:

 • 20. maaliskuuta 2009 klo 15.49 , Anonymous Sammu kirjoitti...

  Ei kannata pitkään harmitella, ainahan Japaniin pääsee muutenkin. Aika tiukka seulahan siinä on ollut, jos apurahan sai vain yksi. Ensi kerralla varmaan tärppää sitten. :) Itsekin katselin tuossa syys-lokakuulle lentojen hintoja ja Air France näyttäisi ainakin niihin aikoihin lennättävän edestakaisin halvimmillaan 556 euron hintaan. En tiedä, onko se edullisimmasta päästä, mutta riittävän halpaa, ettei malta olla lähtemättä. :)

   
 • 21. maaliskuuta 2009 klo 14.16 , Blogger Lotta kirjoitti...

  Joo, ei pidä liian pitkään jäädä harmittelemaan. Ei auta kun opiskella lisää ja yrittää toista kautta sit uusiks!

  Juu, toi 556 euroa kuulostaa melko edulliselta. Mä aattelin et jos oottelis Stockan hulluja päiviä ni sais sit Finnairin plus-pisteetkin tilille jos sais sellaset hankittuu. ;-)

   
 • 21. maaliskuuta 2009 klo 15.38 , Anonymous Sammu kirjoitti...

  Suora lento ois kyllä kiva, mut itsellä ei ole oikein mahdollisuutta käydä hommaamassa lippuja Hulluilta päiviltä eikä toisaalta oikein viitsi nakittaa kavereitakaan niitä hoitamaan. Mut jos oikein positiivisesti haluaa ajatella, niin pääsepähän poikkeamaan Pariisissa matkalla.

   
 • 21. maaliskuuta 2009 klo 16.21 , Blogger Lotta kirjoitti...

  Niin. :-) Munkin pitää lähteä Tampereelle saakka sit Jyväskylästä, jos meinaan hulluilla päivillä käydä. Mut hyvällä mäihällä tulee viel jotain muitakin tarjouksia Finnairilta, mitä noi Hullut Päivät. :-)

   
 • 22. maaliskuuta 2009 klo 23.52 , Anonymous Sammu kirjoitti...

  Kyllähän Finnairilla tuntuu tosiaan aika usein olevan tarjouksia. Mä nyt olin kuitenkin hätäinen ja laitoin liput tilaukseen. Syyskuun lopulla vaihtuu sit maa kolmeksi viikoksi. :D

   
 • 23. maaliskuuta 2009 klo 11.19 , Blogger Lotta kirjoitti...

  Nonni, eipähän tartte jännittää sit enää onko niitä edullisia lippuja vai ei. :-) Hauskaa matkaa, näin vähän ennakkoon! ;-)

   
 • 28. maaliskuuta 2009 klo 15.46 , Anonymous Sammu kirjoitti...

  Kiitoksia vaan! Nyt voi sitten muuten vaan jännittää matkaa. :)

   

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu