Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Vieraita Jyväskylästä ja Japanista.

うなぎ丼 ♨ UNAGIDON

sunnuntai 5. huhtikuuta 2009

Vieraita Jyväskylästä ja Japanista.

Huhhei, rankka mutta mukava viikonloppu takana. Perjantai-iltana tänne mun luokse tuli autolastillinen jyväskyläläisiä kavereita viettämään viikonloppua. Perjantaina syötiin vähän sushii ja käytiinpä vähän lumisateessa käppäilemässä Vaasan keskustassakin.

Täytyhän se sit tonne patsaan päällekin yrittää kiivetä. Toisilta onnistui paremmin kuin toisilta. ;-)

Lauantaina käytiin syömässä jo aikaisemmin hyväksi todetussa thaimaalaisessa buffetissa. Hintaa sillä on näin viikonloppuisinkin 8,50€, joka on oikein kohtuullinen kun vertaa siihen, että esim. Jyväskylässä viikonloppuisin buffettien hinnat tuntuu tuplaantuvan. Ja ruoka on vielä erityisen hyvvää! Nam. Sillä jaksoikin sitten pitkälle iltaan.

Illalla tänne mun kämpille alkoi valua myös vaasalaisia kavereita. Vaasalaisten lisäksi paikalle saapui juuri tuossa torstaina Suomeen saapunut japanilainen Takeshi, joka oli reissannut kolmen viikon mittaisen junareissun Japanista Kiinan ja Venäjän läpi Suomeen. Aikamoinen seikkailu!

Hän oli juuri viime kuussa päättänyt lukionsa Japanissa, ja oli sitä mieltä että ei halua vielä jatkaa yliopistoon ja sitä kautta työelämään, vaan haluaa nähdä vähän maailmaa. Hieno päätös. Hän meinaa täällä Suomessa pyöriä nyt jotain viikon, ja jatkaa sitten matkaansa Tallinnaan ja sieltä sinne minne nokka näyttää!

Vaikka itse en oikein baareissa tykkää käydä (varsinkaan koska täällä Vaasassa ne ovat ihan järkyttävän kalliita...) päätettiin Takeshin kunniaksi kuitenkin baariin suunnata. Häntä kiinnosti nähdä suomalainen baarikulttuuri, ja koska hän on vasta 18-vuotias ja Japanissa baareiluikäraja on 20, oli hänellä Suomessa täysi-ikäisenä mahdollisuus päästä baariin.

Pelailtiin myös täällä meillä vähän Nintendolla Marioo. Kysyin ensin Takeshilta et tijäks tän "Nintendo"-konsolin, niin tää oli sillee hmm mikähän lie, mut sit kun ruvettiin sitä pelaamaan ni sillä silmät kirkastu et "FAMICON!". Japaniksi 8-bittinen Nintendo on siis nimeltään "Famicon", joka tulee sanoista "Family Computer". :-p

Hienosti kaikilla näyttää vääntyvän sormet voitonmerkkiin heti kun japanilainen on lähettyvillä. :-D

Näytettiin Youtubesta Takeshille meidän bändin videoita ja niiden lisäksi vielä Laura Vanamon koelauluesiintyminen Idolsissa. Hän lauloi siis japanin kielisen "Koi Kana" -nimisen biisin. Takeshi oli erittäin otettu niin meidän kuin Laurankin lauluista. ;-D

Tässäpä siis Laura Vanamon "Se Tunne", eli suomeksi käännetty versio kyseisestä japanilaisesta biisistä!


2 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu