Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

アメリカ旅行 ~ trip to the U.S. of A.

うなぎ丼 ♨ UNAGIDON

keskiviikko 6. toukokuuta 2009

アメリカ旅行 ~ trip to the U.S. of A.

Ensi kesänä on sitten tiedossa kahden viikon reissu USA:aan. Bongasin vepistä niin hyvän tarjouksen, että ei sitä vaan voinut jättää hyödyntämättä. Suorat meno-paluu-lennot välillä Helsinki-Boston-Helsinki maksoivat vain 200 euroa! Enpä kyllä tähän hintaan ole suoria lentoja tuonne suunnalle aikaisemmin nähnyt, eikä varmaan ihan heti toistekaan tule vastaan. Ei kai siinä. Vielä pari päivää sitten luulin kesällä matkustavani: en mihinkään.

Reissuun meitä lähtee kolmen hengen kaveriporukka. Ajankohtana on 29.6.-13.7., joten juuri sopivasti sattuu kansallinen juhlapäivä, 4th of July, tuohon välille.

Pläni on sellanen, et ensin meinataan olla viikko Bostonissa, jonne jo varattiin yöpyminenkin. Sen jälkeen otetaan bussi alle, mennään tienvarsi-motelliin välillä Boston-New York ja yövytään siellä yksi yö. Ihan sen kokemusarvon vuoksi. Vielä ei sopivaa motellia löytynyt, joten sitä yötä ei olla siis vielä varattu. Suosituksia otetaan vastaan! Tän motelliyön jälkeen jatketaan taas bussilla matkaa New Yorkiin, jossa yövytään viisi yötä. Varasimme jo hostellin Manhattanilta tuolle koko ajalle. New Yorkin jälkeen ajellaan bussilla takaisin Bostoniin ja ollaan siellä vielä yksi yö ennen lennon lähtöä seuraavana päivänä. Lyhyt aika, paljon nähtävää! Mut hyvä reissu varmasti tulee.

Kirjoittelen tarkempaa aikataulua sitten vähän lähempänä. Kirjoittelen tänne myös tietysti matkapäiväkirjaa tästäkin reissusta. En meinaa tällä kertaa omaa läppäriä raahata mukana, mutta eiköhän näistä suurkaupungeista joku nettikahvila löydy. ;-)

Palaillaan taas asiaan tän aiheen osalta. Vinkkejä must see -mestoista ja tosiaan niistä motelleista saa ehdottomasti laittaa tulemaan!

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu