Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Googleマップ ~ Google maps.

うなぎ丼 ♨ UNAGIDON

torstai 7. toukokuuta 2009

Googleマップ ~ Google maps.

Mä oon ihan jäänyt koukkuun Googlen karttojen streetview-palveluun. Oon kierrellyt ympäri New Yorkia ja Bostonia tutkiskellen varaamiemme hostellien ympäristöjä ja kohteita, joissa on käytävä. Eihän sinne kohta edes tartte lähteä, kun on jo ihan nähty!

Ensin siis yövytään viikko Bostonissa. Yöpaikaksemme valittiin YMCA-hostelli, joka oli edullinen ja ihan kivan tuntuinen. Kolmen hengen huone ei ollut vapaana noille haluamillemme päiville, joten otettiin neljän hengen huone, vaikka meitä kolme onkin. Ei se loppujen lopuksi ollut kuin muutaman dollarin/yö enemmän hinnassaan. Onpa vähän tilavampi huone varmaan ainakin sitten. Tässäpä tää mesta.


Karttaa voi siis käännellä siinä ihan mielensä mukaan ja vaikka tutkiskella lähimestoja. Ihan rauhalliselta seudulta vaikuttaa.

Bostonista jatketaan matkaa bussilla New Yorkiin. Aluksi oli tosiaan tarkoitus pysähtyä jossain pikkupaikkakunnalla motelliin, mutta koska sopivaa motellia hyvien bussiyhteyksien päässä ei löytynyt, ajellaan me bussilla suoraan Bostonista New Yorkiin. Matka kestää n. 4h 30min ja maksaa $14/naama. Halpaa!

Vaikka New Yorkiin ajellaankin, otetaan me silti heti Manhattanilta bussi ja siirrytään vähän väljemmille vesille. Haluttiin nimittäin viettää se yksi yö motellissa, joten varattiin sellainen Manhattanin ulkopuolelta. Tää motelli oli erittäin edullinen ja hintaan kuuluu aamupala, ilmainen Internet, kaapeli-kanavat (sisältäen HBO, tän ne aina jaksaa mainita noissa ;-)) ja huoneessa on jopa oma mikro ja jääkaappikin. Luksusta. Ja lähellä on tietty mäkkäri josta saa hyvät mätöt huoneeseen ja sit voi tuijottaa telkkaria koko illan! Mikäs sen kivempaa. ;-D

Tässä kuvaa motellin edustalta:


Motellilta jatkamme matkaa sitten takaisin Manhattanille, jossa yövymme seuraavat viisi yötä hostellissa, jonka sisäänkäynti näyttää tältä:


Näytä suurempi kartta

Tää sijaitsee Manhattanilla Upper West Sidellä. Ei siellä rikkaimmalla alueella, mutta ei ihan siellä Harlemin ghettossakaan.

On toi Manhattankin jo sen verran iso, että vaikka oon siellä virtuaalikäppäillyt vaikka kuinka paljon, en mä varmaan osaa siellä suunnistaa sitten alkuunsakaan! Kaikki näyttää kyllä niin isolta. Vaikka suurkaupunki Tokio on jo nähty, niin siellä on silti kaikki niin pientä verrattuna New Yorkiin. Huh. Mutta onpa ne japanilaiset ihmisetkin pienempiä, niin kaikki voi olla vähän pienempää. ;-)

New Yorkin jälkeen jatketaan matkaa takaisin Bostoniin jossa vietetään sit vielä yksi yö tossa samassa YMCA-hostellissa. Sit seuraavana päivänä taas takaisin Suomeen. ;___;

Tässäpä loppuun vielä meidän bändin uusi video:Meillä on mukavasti biiseistä noin puolet poikien ja puolet tyttöjen laulamia. Kivaa vaihtelua. :-) Tukholman keikkaankin on enää muutama viikko, kääk! Kantsii liittyä meidän faniyhteisöön Facebookissa!

2 kommenttia:

 • 8. toukokuuta 2009 klo 8.07 , Anonymous J.S kirjoitti...

  On kyllä todella kätevä toi street view google mapsissa. Itsekin surffaillut ympäri Tokiota ja tutkinut "tuttuja" mestoja sekä myöskin Bostonia (itse menossa Toukokuussa). Hieno palvelu, toivon mukaan laajenee pian.

  Paljonko nuo teidän Bostonin majoitukset maksoivat? Itse tutkiskelin ja totesin kaupungin suht kalliiksi majoituksen suhteen ja muutaman Guest Housen / B&B:n löysin Back Bay / Beacon Hill alueilta. Päädyin Oasis Guesthouseen joka kustantaa 90$ / 70E yöltä.

   
 • 8. toukokuuta 2009 klo 12.22 , Blogger Lotta kirjoitti...

  Joo, mä olen myös Tokiossa ja Kiotossa suhaillut menemään ton palvelun avulla. Eilen jopa löysin Kiotosta street viewin mun viime kesän istäntäperheen talosta! On se hienoo tää tulevaisuus.

  Tällä hetkellä kuulemma juuri kuvailevat Suomeakin tuohon palveluun; hakivat noita kuvausautonkuljettajia siihen hommaan. :-)

  Todettiin tuo YMCA halvimmaksi mitä löytyi. Neljän hengen privahuone maksaa normaalisti $25/nokka/yö, mutta koska meitä on vaan kolme niin se kustantaa sen $33/nokka. Ei paha silti. Huoneessa ei ole omaa kylppäriä, mutta saadaanpa olla siellä omalla porukalla eniveis. Tuo vika yö saatiin kolmen hengen huoneesta, ja se maksaa $30/nokka. Eihän tuo ihan keskustassa ole, mutta Bostonissa näyttäs olevan tosi edullinen viikon metrokortti, jolla pääsee sit suhailemaan hyvin mestoille.

  Yhden hengen huoneet tuolla YMCA:ssa jaetulla kylppärillä näyttää olevan $50.

   

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu