Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

デスコン ~ Desucon.

うなぎ丼 ♨ UNAGIDON

tiistai 12. toukokuuta 2009

デスコン ~ Desucon.

Hmmdi. Kaikenlaisii juttui on täs ollu nyt. Mun piti jo tossa heti sunnuntaina päivitellä vähän viikonlopun kivoja menoja, mutta surullisen perhetapauksen vuoksi en kyennyt kirjoittelemaan iloisista jutuista. On kuitenkin jo jatkettava eteenpäin.

Ensin tosi kiva uutinen. Päästiin Jidôhanbaiki-yhtyeemme kanssa esiintymään Desucon-nimiseen tapahtumaan. Esiinnymme siellä sunnuntaina 7.6. klo 14:30 alkaen; sinne vaan kaikki siis paikalle fiilistelemään japanilaisen pop-musiikin tahtiin!

Sit vähän muita kivoja kuulumisia. Lauantaina Kana saapui jo aamuvarhain tänne Vaasaan junalla. Oli todella sateinen päivä, mikä oli tosi harmi. Siellä sit sukat märkinä vähän pyörittiin keskustassa, mutta sit ku oltiin jo ihan litimärkiä niin mentiin Jannelle hengaileen ja lähdettiin sitten Jannen ja Jetron kanssa ajelemaan kohti Raippaluodon siltaa. Täytyyhän sitä vähän nähtävyyksiä katsella!

Siellä se silta taas on. Ja vähän sateessa piti poseerata kans!
Jetro kuvas nää kuvat, jjei!


Sit käytii vähän syömässä Vaasan parhaassa buffet-ravintolassa, Thai Housessa. Lauantaina siellä on buffet klo 12-18 ja maksaa 8,50€. Aina on ihan täynnä se mesta. Nams, hyvää oli!

Illalla meille tuli jengii ja sit vähän vietettiin iltaa. Kivaa oli sekin täysin! Oli siellä seizassaistumiskisakin, jonka Tiia yllättäen voitti. Kyllä se teen opiskelu Japanissa vaan tekee hyvää seizataidoille.

Siinä ne kilpailijat sit on.
Me ei Kanan kanssa osallistuttu. ;-p


Kana oli kyllä ihmeissään, kun lähes kaikki ihmiset ketä hän täällä Vaasassa tapasi, osasi puhua japania. Oisin kyllä mäkin, jos tilanne ois toisin päin. ;-)

Sunnuntaina vielä kierreltiin vähän Vaasaa ja otettiin valokuvia. Onneksi päivä oli aurinkoinen, joten ei tarvinnut sateessa käppäillä. Käytiin kirkossakin kurkkimassa, heh. Kana sai sieltä hyvät valokuvat otettua ainakin.

Tällä viikolla on meneillään Aasia Helsingissä -festivaali. Uutisissa luki, että tapahtumaa ei järjestetä budjetillisista syistä enää ensi vuonna, harmi. Kolmena seuraavana päivänä vielä kuitenkin tarjotaan Helsingissä mm. Nô-teatteria!

Me lähdetään torstaiaamuna (klo 5:30... -___-) bussilla kohti Helsinkiä, jossa käymme Suomenlinnan teehuoneella, japanilainen naisellisuus -näyttelyssä (jossa jo aiemminkin kävin ja tänne raportoin) sekä illalla katsomassa juurikin tuota nô-teatteria. Kyseessä on siis opintomatka, eli meitä lähtee reissuun bussillinen japanologeja. Kiva päivä tiedossa. (-:

Johanna antoi mulle blogissaan tunnustuksen. Hehhee, kiitti! ;-D

Pistänpä tunnustukset meneen eteenpäin parille hyvälle tyypille; Jetrolle ja Rikulle! (Riku kans sit tän tunnustuksen johdosta muistaa päivitellä sitä blogiaan, eiks vaa... ;-))

Mulle suositelluista videoista Youtubessa löytyi taas tuossa viime viikolla jotain kivaa. Artisti nimeltään Emilie Autumn oli ilmeisesti joku aika sitten käynyt esiintymässä Suomessa, ja siellä kuvattu video oli jostain syystä päätynyt mulle suositeltuihin videoihin. Kattelin sit sen ja paljon muutakin matskua keikalta, kun vaikutti niin mielenkiintoiselta meiningiltä. Aikaisemmin en kyseisestä artistista ollut kuullut.

Muutamia päiviä oon nyt kuunnellut hänen biisejään ja katsonut live-esiintymisiä (kannattaa katsoa, hienoo settii!) ja suosikkibiisikseni on noussut ehdottomasti biisi nimeltään 4 o'clock.0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu