Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

パレード ~ Parade.

うなぎ丼 ♨ UNAGIDON

perjantai 8. toukokuuta 2009

パレード ~ Parade.

Tässä on muutennii alkuperäinen versio tuosta eilen linkittämästäni coverista. Yhtye on Chaba ja biisin nimi on Parade. Tää biisi esiintyy kuulemma myös Naruton lopputunnarina jollain kaudella.Ekaa kertaa kuulin tän biisin kun nuo pojat sitä ehdotti että ois kiva soitella, mut tykkään siitä kyllä nyt tosi paljon. Aivan mahtavaa kun tossa on kitara, viulu ja shamisen, sopii jotenkin tosi hyvin yhteen. Shamisen tuo siihen sitä perinteistä Japania. Magee biisi.

Sit mun piti jo täs joku aika sitten liittää tänne kuva meidän bändistä, mut oon sit aina unohtanut. Tää tehtiin siksi että se lähetettiin Tukholmaan keikkajulistetta varten.

Ollaanpa söpöjä. :-D

Huomenna Kana tulee käymään luonani Vaasassa. Hän ei ole täällä koskaan käynyt, vaikka on syksystä saakka Seinäjoella asunut. Ensi kuussa hän palaa takaisin Japaniin, joten hän haluaa nyt vähän kierrellä vielä Suomea. Kana on siis tää japanilainen tyttö, joka oli käymässä mun oppitunneillani Seinäjoella, kuten täällä joskus raportoin. Hän on täällä yötäkin, jei. Kerkiää kierrellä hyvin ympäri Vaasaa ja ehkä vähän bailatakin. ;-)

2 kommenttia:

 • 12. toukokuuta 2009 klo 18.28 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  Lottimus! Minulla on sinulle tunnustus blogissani! Ohjeet on tässä, mutta kuvan joudut poimiin sivuiltani kun en sitä saa tähänkään pastettua :D

  Terveisin: Nohno


  Ja tässä vielä ohjeet...Säännöt:

  1. Tunnustuksen saaneet saavat laittaa kuvan blogeihinsa.

  2. Linkitä blogiin jonka pitäjältä sait tunnustuksen.

  3. Nimeä haluamasi blogit (määrä vapaa)joille haluat tunnustuksen antaa ja linkitä heidän bloginsa.

  4. Jätä viesti heidän blogeihinsa, jotta he tietävät nimeämisestä.

  Ei muuta kuin olkaa hyvä ja ilon tuottamisen iloa!

   
 • 13. toukokuuta 2009 klo 0.45 , Blogger Lotta kirjoitti...

  Kiitos! :-D

   

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu