Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

さようなら ~ goodbye.

うなぎ丼 ♨ UNAGIDON

perjantai 5. kesäkuuta 2009

さようなら ~ goodbye.

Täs on nyt oikeestaan viikko tullut pakkailtua kamoja kasaan, sillä tänään on viimeinen päivä Vaasassa. Kyllä sitä kamaa vaan näyttää kertyvän; joka kerta muuttaessa sitä on vaan enemmän ja enemmän. Miksen osaa heittää pois tavaraa, jota selkeestikään en enää tarvitse?

Tänään lähdetään illalla Lahden Desuconiin, jossa esiinnymme Jidôhanbaikin kanssa ensi sunnuntaina klo 14:30, sinne vaan kaikki kattomaan! Täältä Vaasasta on kyl järkky matka sinne Lahteen, saa nähdä miten tulee kestämään 367 kilometrin matkan kuunnellen j-poppia kuumassa autossa. Noh, onneksi seura on hyvää! Täytyy varmaan kohta käydä hakemassa kaupasta vähän matkaevästä.

Pidettiin tuossa viime lauantaina läksiäisbailut täällä mun luona. Oli oikein kivaa ja rauhallista. Pelailtiin footbagia pihalla ja syötii vähä naksuja.

Mun ihkut kamut pihalla hyttysten syötävänä. Tulee ikävä~

Onneks tänne Vaasaan on Jyväskylästä, jonne siis muutan, edullista tulla junalla, joten kyl tääl tulee varppina viel käytyy!

Viel ois täs muutama tunti aikaa pistää loputkin kamat sellaseen kuntoon, että ne voi sit ens viikolla täältä tulla nappaamaan nopskasti pakuun ja lähtee meneen. Vaikka tänään siis täältä lähdenkin, tuun vielä hakeen noi kamat pois, sillä eipä niitä kauheesti täältä pikkuautolla lähdetä raahaamaan. ;-)

Nyt kun on pitkä ja loppujen lopuks varmaan oikein kiva matka Lahteen edessä, on soitettava PMMP:n Matkalaulu. Täs on niin sitä suomalaista roadtrip-meininkii!Palaillaan varmaan taas joskus viikon kuluttua asiaan, kunhan saa muuton alta pois. Pistän sit jotain kuvamatskuu sieltä Desuconista, jos siellä kuvii tulee otettua. Jossain vaiheessa matskuu tulossa siitä meidän Tukholman keikastakin, kunhan editoija-Jetro ehtii vähän editoida. (-:

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu