Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

怠け者 ~ lazy.

うなぎ丼 ♨ UNAGIDON

tiistai 16. kesäkuuta 2009

怠け者 ~ lazy.

Onpa laiskuus iskenyt. Pitäis vielä pari esseetä tän kuun puolella kirjoitella ja kaikenlaista muutakin kehittävää puuhailla, mutta jotenkin ihan kauhee väsymys ja laiskuus koko ajan. Ei toi karmee ilmakaan oikeen motivoi tekemään mitään fiksuu eikä edes vähemmän fiksumpaa. Pöh.

Sen sijaan että ois sitä kehittävää hommaillu, oon hommaillu vähemmän kehittävämpiä juttuja (=YouTube-surffailua).Japanissa on kyllä ihan erilaiset turvallisuusmääräykset mitä meillä. Eikö näytä aika kivuliaalta? Näyttää kyl pirun vaikeelta pystyä painamaan noita kolmea nappia täyttääkseen ilmapatjat ja näin estääkseen itseään putoamasta tuonne kuumaan veteen. Hieno show! ;-D

Oon kattellut viimeaikoina tota けいおん! (K-ON!) -nimistä sarjaa, kun se on ilmeisesti aika suosittu nörttipiireissä niin Japanissa kuin muuallakin, joten pitihän se tsekkaa. Harmittaa, kun se on niiiin poikien sarja, ja mua kiinnostais se niiden musiikillinen edistyminen eikä tyttöjen keskeiset söpöilyt. Höh. Mut on siinä sarjassa ainakin ihana loppubiisi! Pitää aina kuunnella se kokonaan, vaikka alkubiisi tuleekin kelattua yli.Joko mun Google Analytics -palvelu on sanonut itsensä irti, tai sit täällä blogissa ei oo käyny viimiseen kuukauteen _ketään_ vierailemassa. Höh. Oli niin kiva aina lueskella, millä mitä ihmeellisimmillä hakusanoilla joku oli tänne löytänyt.

Tilastojen mukaan täällä on vierailtu aikavälillä 16.11.08-16.05.09 2926 kertaa 1133:sta eri IP-osoitteesta. Vierailuja on tullut Suomesta käsin 2240 ja seuraavana listalla olevasta Japanista 490 kappaletta. Muutamista muista maista on vielä useita kymmeniä vierailuja. Hakukoneiden kautta tänne on eksytty yhteensä 630 kertaa. Hauskimpia hakusanoja joilla tänne on saavuttu ovat olleet japanilainen hernekeittopulla, hai hyökkää+video, internet toimii hitaasti 2008 joulukuu, japani tyttö kuva, japanilainen tyttö ähtäri, sekä muutamia muita vähän erikoisempia. En tiedä ovatko he löytäneet etsimänsä, mutta suurinosa hakusanoista näyttää olevan sellaisia, että niillä on jopa saatettu löytää jotain mitä on etsittykin.

Toivottavasti saisin tuon palvelun vielä pelaamaan, niin saisi jatkossakin pällistellä näitä tilastoja. ;-p

Mut siis, yli tuhat eri kävijää on käynyt täällä! Mitä ihmettä. About puolet heistä on tulleet hakukoneen kautta, joten n. puolet ovat tulleet siis ihan muuten vaan. Vaude. Kovin moni ei oo kuitenkaan nähnyt tarpeelliseksi kommentoida, hö. Ehkä mun pitää alkaa kirjoittaa jostain tunteitakuumentavista aiheista, jotta saan kommentteja. Varokaahan vaan! ;-)

5 kommenttia:

 • 17. kesäkuuta 2009 klo 9.26 , Blogger Jenni kirjoitti...

  Google Analytics on just kiva ja hakusanat sen parasta antia. Sulla ei ainakaan näy blogin lähdekoodissa mitään siihen viittaavaa joten olisiko koodi kadonnut siinä vaiheessa kun vaihdoit leiskan? (Edellinen leiska oli muuten kivempi, tää on vähän liian perus.)

  Mut joo, mä ainakin oon lukenut. =)

   
 • 17. kesäkuuta 2009 klo 11.38 , Blogger Lotta kirjoitti...

  Niijoo, se on varmasti poistunut siinä vaiheessa, aivan. Ehämmä ny tällasii tajuu! ;-D Pitääpä pistää sit uusiks.

  Juu, vaihdoin tän ulkonäön sen takia, kun halusin ton navigointipalkin vasemmalle, ettei mun pasteemat laajakuvavideot mee aina sen päälle. :-p Jos näitä ossais tehdä itse nii sais jotain kivoja aikaseks, nyt pitää tyytyä näihin valmiisiin! ;-D

   
 • 17. kesäkuuta 2009 klo 16.05 , Anonymous Sami kirjoitti...

  Kai täällä kävijöitä on, minähän ramppaan täällä yhtenään. Paitsi etten, kun tilaan sivun syötteenä. Mutta tuli nyt yhtäkkiä mieleen mainostaa, kun olet kerran jyväskyläläistynyt: yliopiston kirjastolla kokoontuu keskiviikkoisin viiden aikoihin kekseliäästi Nihongoksi nimetty ryhmä, jonka ideana on saattaa japanilaiset opiskelijat ja muut Japanista kiinnostuneet tyypit saman pöydän ääreen. Jos tuollainen kiinnostaa, niin käväise joskus.

   
 • 17. kesäkuuta 2009 klo 17.09 , Blogger Lotta kirjoitti...

  Joo, olen kuullut puhuttavan tuosta Nihongo-ryhmästä ja tiedän muutamia jotka siellä käyvät, mutta en ole sen tarkemmin tienny missä ja milloin ryhmä kokoontuu. Täytyy kyllä ehdottomasti joskus tunkea mukaan! Kokoontuvatkohan he kesälläkin? Ehkä parempi mäihä voi olla kun syksymmällä menee kurkkimaan menoa. Kiitti vinkistä! :-)

   
 • 17. kesäkuuta 2009 klo 20.38 , Anonymous Sami kirjoitti...

  Periaatteessa kokoontumisia on kesälläkin (käväisin äsken pitkästä aikaa itse siellä), mutta aika hiljaistahan se meininki on näin kesäisin ja siellä taitaa käydä vain muutama aktiivi. Syksyllä on varmaan sitten taas enemmän porukkaa, kun uudet vaihtaritkin tulevat. Toivottavasti olisi sen verran aikaa syksyllä, että ehtisin itsekin silloin tällöin käväisemään kirjastolla.

   

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu