Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

夏休みの最後の日 ~ the last day of summer holiday.

うなぎ丼 ♨ UNAGIDON

sunnuntai 23. elokuuta 2009

夏休みの最後の日 ~ the last day of summer holiday.

Viimeistä viedään. Nopeesti meni tääkin kesä, mutta oli jälleen taas oikein mukava sellainen. Seuraavaa kesää ja kesälomaa odotellessa!

Torstaina kävin Vaasassa kirjottelemassa vähän kanjeja paperille. Jäin sinne perjantaihin saakka ja olin Ainolla yötä. Oli kivaa nähdä taas Vaasakamuja ja vaihtaa kesän kuulumisia. (-:

Ainolla on hieno mallinukke.

Jatkoin piiiiitkästä aikaa Zelda Wind Wakerin pelaamista ja tajusin miks oon jättänyt sen silloin pari vuotta sitten kesken. Ei oo enää kun viimiset rutistukset jäljellä, mutta saan aina hirveen päänsäryn siitä pähkäilystä et mitä täs nyt sit pitäis tehdä ja minne mennä. :-D Hurr... Silti oon siihen tässä parin päivän sisään palannut aina uudestaan ja uudestaan - vain saadakseni uudestaan sen päänsäryn. Jospa sen nyt jaksais kuitenkin loppuun saakka vetästä...

Syksyssä on mukavaa se, että uudet tv-ohjelmat alkaa ja tuo jotain sisältöä pimeisiin ja kylmiin iltoihin. Ehkä saan nyt nokkaani kun tän kerron, mutta eniten syksyn tv-tarjonnasta odotan Big Brotherin ja Salkkareiden alkamista. Huomenna Salikset ja keskiviikkona BB. <3___<3 Äläkäähän sarjat nyt sit pettäkö mua, niinkun yleensä jossain vaiheessa kautta molempien kohdalla tuppaa kuitenkin käymään... ^^;

Japanin johtavin puolue Liberaalidemokraatit (LDP) on viime aikoina näyttänyt TV:ssä aika rohkeita mutta silti niin mielenkiintoisia mainoksia. Tässä seuraavassa mainoksessa Japanin demokraattisen puolueen (DPJ) hahmo valmistaa raamenia ja lisää tai poistaa siitä ainesosia sen mukaan mitä jokainen asiakas vaatii. Tuloksena siitä syntyy aikamoinen sotku.Mielestäni aika iskevä mainos, vaikka en nyt halua kuitenkaan ottaa kantaa Japanin politiikkaan sen enempää. ;-)

Hmm, äsken kun kattelin telkkaria, alkoi tää kämppä tärisemään. Siis ihan oikeesti, vesilasin pintakin heilahteli voimakkaasti. Eikai se mikään maanjäristys ollut? Kai niitä joskus täälläkin voi olla, muttah... Mikähän muu sen tärinän ois voinut saada aikaiseksi. Tunsiko kukaan muu Jyväskylässä tällasta joskus kahdeksan jälkeen illalla? Outoo.

En malta oottaa että Hachi saa ensi-iltansa elokuvateattereissa. Kai se Suomessakin teattereihin tulee? Luulis ny. Mut siis, jos ei oo mitään hajuu mistä puhun, niin Hachi on Richard Geren tähdittämä elokuva, joka kertoo japanilaisesta Hachiko-koirasta, joka odotti isäntäänsä Shibuyan asemalla Tokiossa joka ilta isäntänsä kotiinpaluuta, kunnes eräänä iltana isäntä ei enää palannutkaan. Japanilainen traileri on ihanan tunnepitoinen, ja tuo biisi sopii siihen aivan mahtavasti.Eikö ole muka koskettava?

Elokuva on kylläkin ihan englanninkielinen, joten tässä vielä alkuperäiskielinen traileri.Japanissa elokuva on jo teattereissa, mutta ilmeisesti Yhdysvalloissa elokuva saa ensi-iltansa vasta ensi joulukuussa. Tiedä sitten milloin Suomeen ennättää, toivottavasti pian. Hachi. <3

Huomenna sitten alkais koulu. 8:30 pitäis olla paikalla... Miten pystyy muka heräämään! Tiukkaa tekee. Tuskin ensimmäinen päivä on kuitenkaan kaameen pitkä, joten ehkä siitä hengissä selviää. Kerronpa/avaudunpa tänne sitten uudesta koulusta kunhan se pääsee vauhtiin. Toivottavasti saa uusia kivoja kamuja ja oppitunnitkaan ei ois ihan tylsiä. :-)


Aoyama Thelma ~ Wasurenai yo

2 kommenttia:

 • 24. elokuuta 2009 klo 20.27 , Anonymous Jetro kirjoitti...

  Hyvä mainos. Itsekin kannatan liberaali-ajattelua. Tai no oikeastaan libertarismia, mutta ei sen niin väliä. Tuo mainoksen raamen on yksi syistä. :)

  Palokassa ei ainakaan huomattu mitään tärinää..

   
 • 24. elokuuta 2009 klo 21.59 , Blogger Lotta kirjoitti...

  Ehkä se oli jotain paikallista tärinää sit vaan... ^^; Yläkerrassa asuu varmaan jättiläinen.

   

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu