Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

出張中 ~ on a business trip.

うなぎ丼 ♨ UNAGIDON

lauantai 26. syyskuuta 2009

出張中 ~ on a business trip.

Kuulostaapa "business trip" viralliselta. Noh, jotain semmosta kuitenkin!

Täällä Alavudella taas työskentelen tämän viikonlopun ja huomenillalla palaan Jyväskylään. Mukavaa on ollut ja sää on ollut syksyisen kaunis. Sain tällä kertaa eri huoneen täältä Ouran Lomasta mitä viimeksi. Tähän huoneeseen majoituin myös viime vuonna työskennellessäni täällä yhden viikonlopun ajaksi. Silloin täällä ei tosin ollut TV:tä; nyt on, ja pelaakin kunhan vähän säädin antenneja ja hain kanavat uudestaan! :-D

Makuuhuone ja keittiö, vikassa kuvassa hieno antenniviritelmä, johon jos kosken niin kanavat hävii! Aina kun kävelee siitä ohi niin alkaa pätkimään. Pelottava kapistus, mut toimii!

Eilenillalla oli aika rasittavaa yrittää opettaa kun siellä kansalaisopistolla oli just alkamassa joku rock-konsertti. Sitä väkee sit alko siinä hillumaan jo ihan hyvissä ajoin ennen tapahtuman alkua, ja vaikka ystävällisesti kävin pyytämässä että pitäisivät vielä musiikkia vähän hiljemmalla jne., tais mennä kuuroille korville. Klo 20:30 oppituntien päätyttyä kansalaisopiston piha oli jo ihan täynnä nuorisoa kaljoittelemassa. Ois tehnyt mieli ottaa kuva siitä kiiltävästä traktorista, jolla eräs nuori poika saapui tähän tapahtumaan. Tällaset tapaukset muistuttaa, että missäs maassa sitä oikeen asutaankaan.

Ensimmäisen kuvan rakennus on rantasauna jossa käyn suihkussa, kun täällä huoneistossa ei suihkua ole. Keskimmäisen kuvan rakennus on päärakennus, jossa käyn aamiaisella. Alimmaisessa kuvassa on tää rakennus, jossa nyt olen.

Tänään tehtiin opiskelijoiden kanssa sushia. Ihan hyvin onnistui ja tuntui kaikille maittavan. Täytteeksi laitettiin tamagoyakia ja tuorekurkkua, sekä seesaminsiemen-wasabi-maustetta.

Eräs opiskelija sai ihan vahingossa aikaan näin hienon smaili-sushin. Ja ei vain yhden, vaan koko rullallisen niitä!

Loppuun sit tähän viikonloppuun sopivaa musiikkia, joka koostuu tanssimusiikista maalaismaisemassa ja japanista. Lopputulos on jotain tällaista:


The Peanuts - Koi no Vacance (1963)W ~ Koi no Vacance (2004)

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu