Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

モノノ怪 ~ Mononoke.

うなぎ丼 ♨ UNAGIDON

torstai 8. lokakuuta 2009

モノノ怪 ~ Mononoke.

Tiia suositteli mulle animesarjaa nimeltään Mononoke. En oo pitkään aikaan katsonut animea, mut ihan mielenkiinnosta katselin juuri ensimmäisen jakson. Sarja poikkeaa todella paljon perusanimesta, ja on visuaalisesti oikein kaunis. Se sijoittuu Edo-kauden Japaniin. Juonesta en vielä yhden jakson perusteella osaa kauheasti sanoa, mutta tapahtumat näyttää sijoittuvan majataloon, jossa on henkiä. Mononokella ei ole sitten mitään tekemistä Hayao Miyazakin elokuvan Mononoke Hime kanssa.

Sarjan tunnareista saa jonkinlaisen käsityksen sarjan visuaalisuudesta:

Sarjassa on vain 12 jaksoa, ja aion kyllä ne kaikki katsoa ihan jo tuon kauneudenkin takia. Ja tykkään tosta lopputunnarista tosi paljon. Tässä vielä lopputunnarin biisi kokonaisuudessaan:

JUJU ~ Natsu no hana


Vielä olis huominen koulua ja sit syysloma! Tai no etätyöviikko se kyllä on, pitäis tehdä yks vähintään 10-sivuinen raportti ryhmätyönä. -___- No, silti, ei tartte ainakaan joka aamu herätä kahdeksaksi koululle.

Alkaa noi ryhmätyöt kyllä jo rasittaan, sillä niitä on mun mielestä vähän liikaa ja vähän liian turhista aiheista. Ja miks pitää olla juuri ryhmätyö, samalla vaivalla jonkun parin sivun esseen kirjoittaisi ihan yksinäänkin... Kaippa ne opettajat ei jaksa tarkistella niin montaa, ni laittavat sit meidät ryhmiin! ;-D Hyvä puoli ryhmätöissä on kuitenkin siinä, että saa yleensä hommat tehtyä vähän aikaisemmin kun viimeisenä iltana, sillä ne muut ryhmän jäsenet on vähän potkimassa persuuksille. ;-)

Onneks meillä on tuolla koulussa tosi hyvä ryhmähenki ja työilmapiiri, niin jaksaa sit vähän tylsempiäkin oppitunteja seurata ja ryhmätöitä pakertaa. Kyl se siit!

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu