Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

大成功 ~ great success.

うなぎ丼 ♨ UNAGIDON

keskiviikko 11. marraskuuta 2009

大成功 ~ great success.

Flunssa on voitettu. Tänään sai vielä extra-lepopäivän kun tunnit oli peruttu opettajan sairastapauksen vuoksi, joten huomenna jaksaa taas virkeenä kouluun.

Huomenaamuna olis vuorossa kuluttajalainsäädännön tentti, johon pitää vielä vähän kertailla. Koulun jälkeen on taas luvassa työskentelyä pääkampuksella perjantaina järjestettävää JAMK tutuksi -päivää varten. Perjantaina oon kahdeksasta puol neljään töissä siellä tapahtumassa. Hyvin kertyy työtunteja TOSI-jaksoa varten. :-)


Tänään sain myös sähköpostia että pääsin kansainväliseksi tutoriksi! Hakijoita oli tänä syksynä tosi paljon. En tiedä kuinka moni loppujenlopuksi sitten valittiin. Uudet vaihto-opiskelijat tulee Jyväskylään 6.1. ja meillä on 28.-29.11. tutor-leiri jolla saadaan kaikkee käytännöntietoo liittyen tutorointiin. Silloin varmaan jaetaan jokaiselle omat tutoroitavatkin. Toivottavasti saan aasialaisen tutoroitavan niin pääsen ehkä opiskeleen jotain kivaa kieltäkin! :-D Kivaa!Täytyis varmaan siirtyä siihen tenttiinlukemisen pariin... Pitää loppuviikon kyllä ihan hyvin kiirettä, kun to-pe ois sitä TOSI-jakson työskentelyä ja la-aamuna lähden sitten junalla Helsinkiin pitämään japaninkurssia. Kurssi järjestetään Oulunkylässä la-su, molempina päivinä klo 11:30-17:00. Yöksi meen Sokos Hotel Pasilaan. Toivottavasti osaan liikkua noilla paikallisjunilla... -___-;

Osaaks joku kertoo, et ku ostin junalipun Jyväskylä-Oulunkylä ja tossa on vaihto Tikkurilassa paikallisjunaan, niin pitääkö mun näyttää/leimata toi lippu siellä paikallisjunassa vai vaan sillon jos joku tarkastaja tulee kysyyn? Et pitääkö osata mennä johki eri vaunuun jossa se sit leimataan? Oon kulkenu pääkaupunkiseudun paikallisjunalla viimeks... Sillon kun junalippu maksettiin markoissa. :-D

Shônan no Kaze ~ JunrenkaTuntuuks ton biisin melodia tutulta? Mun oppilas joskus kysy että mikä on tää biisi, joka soi usein Nousevan auringon kajo -tv-sarjan taustalla. Otinpa sit siitä selvää, ja se on just tää! :-)

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu