Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

ヴァーサ ~ Vaasa.

うなぎ丼 ♨ UNAGIDON

maanantai 26. lokakuuta 2009

ヴァーサ ~ Vaasa.

Vietin viime viikonlopun Vaasassa japanologeja moikaten ja sitsejä viettäen. Kivaa oli taas pitkästä aikaa päästä Vaasaan ja näkeen kamuja. Uudet ensimmäisen vuoden opiskelijat vaikuttavat myös oikein mukavilta; niin ne japanologit aina tuppaa olemaan. (-:

Yövyin viikonlopun Tiian nurkissa, sain tosi hyvää ruokaa ja käytiin viel shoppaileenkin oikein pitkän kaavan mukaan.

Tiian tekemää lohipastaa, nomnom~

Jälkkäriks oli tietty törpölöörää, eli mustikoita, kerma-rahkaseosta ja sokerin kanssa paahdettuja kauraleseitä kerroksittain koottuna.Sitseillä oli tosi hieno osallistujamäärä, ehkä suurin mitä on noilla janaologisitseillä koskaan ollut. Ruokana oli kareeraisua (curry-riisiä), mutta ruokaryhmä ei taaskaan ollut osannut varata oikeita ottimia, vaan lusikan sijaan jouduimme käyttämään haarukkaa ja veistä. ;-)

Meidän pöytä nauttimassa kareeraisua.

Illan aikana nähtiin muutama hauska (ja muutama vähän friikimpi) ryhmäesitys, kuultiin korviahivelevää laulantaa sekä nautittiin toistemme seurasta ja pöydän antimista.


Mikä japanilainen elokuva?

Miksi Totoro joutui muumioiduksi?


Kaikenkaikkiaan oikein onnistuneet juhlat, kiitos siitä kaikille mukanaolleille!Tänään alkoi 2. jakso koulussa. Meillä mennään 5. jakson periaatteella, joista kaksi on syksyllä, kaksi keväällä ja viides jakso on vapaaehtoinen kesäjakso. Tää toinen jakso on varmaan vähän rankempi mitä se ykkönen, sillä koulu alkaa joka päivä paitsi maanantaina klo 8:15 ja melkein joka päivä tulee oltua koulussa siihen neljään saakka... Tosin keskiviikkona ja torstaina on aika ihkut kolmen tunnin hyppärit siinä välissä. >.< Torstainen vapaapäiväkin on nyt mennyttä, nyyh! Ihan mielenkiintoinen kurssi mielenkiintoisella opettajalla höystettynä tosin alkoi tänään, että tuskinpa tähänkään jaksoon tulee hirveesti hajoilemaan. :-p

Yashiro Aki ~ Funauta
2 kommenttia:

 • 27. lokakuuta 2009 klo 14.16 , Blogger Jetro kirjoitti...

  Totoro kastui sateessa ja se piti kääriä paperiin ettei se vilustu?

  Hauskaa kyllä oli. :)

  Vitsit, tiian lohipastaki näyttää kyllä loistavalta!

   
 • 27. lokakuuta 2009 klo 14.37 , Blogger Lotta kirjoitti...

  Juu, ehkä Satsuki ja Mei ei ehtineet ajoissa lainaamaan Totorolle sateenvarjoa niin se piti sit kuivata paprulla. Ihan hyvä arvaus!

  Ja hauskaa oli~

  Lohipasta oli mmmmaukas, vaikkakaan ei ihan niin VHH. ;-))))

   

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu