Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

バットマンという犬 ~ a dog called Batman.

うなぎ丼 ♨ UNAGIDON

lauantai 31. lokakuuta 2009

バットマンという犬 ~ a dog called Batman.

Meillä oli tänään hoidossa koira nimeltään Batman. Sen lempinimi on Bättis. Se on muutaman kuukauden ikäinen ja niiiiiiin söpö!

Terve!

Nukkumassa hiirikamun ja vinkuvan luun kanssa.

Tänään oli niin ihana ilmakin että käytiin parilla piiitkällä lenkillä. Kyllä Bättiksellä vaan intoa riitti! Hirveesti oli lenkkeilijöitä ja valokuvaajia liikkeellä aurinkoisen pakkaspäivän innoittamana.

Kylmässä maassa joutu raukka tassutteleen...

Jyväsjärvikin oli rannalta osittain jäässä!

Tosi kaunis päivä oli tänään ja oli niin paljon touhuamista, että tuli vähän laiminlyötyä kouluhommia... Noh, aina on se sunnuntai. ^^;

Auringonlaskukin oli kaunis. Myöhästyin tosin kaikista kauneimman hetken ikuistamisesta hieman kamerani kanssa.

Jyväsjärven ranta-alue on tosi kivannäköinen myös pimeällä. En tiedä saako tästä kuvasta mitään irti mun surkeen kameran takia, mut tossa on siis tollanen kivilaatoilla päällystetty kuutio jonka sisällä on vihreä valo. Taustalla Kuokkalan silta.

Mihimaru GT ~ Kibun joujouTänään olis sitten Halloweenkin. Kaikenmaailman bailujakin olis ollut tarjolla, mutta mä päätin omistaa tän päivän kuitenkin Bättikselle bileiden sijaan. On kyl hassua, miten tää Halloween on tullut meille Suomeenkin. Saa nähdä mikä vuos pitäis olla varaamassa karkkiakin trick or treat! -kiertelijöille.

Suomen lisäksi Halloween on rantautunut myös Japaniin. Seuraavassa videopätkässä vertaillaan Japanin ja Yhdysvaltojen Halloweenin viettotapoja toisiinsa. Yhdysvaltojen Halloween on kowai (pelottava) kun taas Japanissa se on kawaii (söpö) juhla. Tämä näkyy Halloween-asujen lisäksi myös mm. karkeissa mitä on tähän aikaan kaupoissa tarjolla.


0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu